Pek hatırlamıyorum o sahneleri eskiden izliyordum.Bu sahnede az küfür etmedim.
Pek hatırlamıyorum o sahneleri eskiden izliyordum.Bu sahnede az küfür etmedim.
Weevil böceği Yugi'nin Exodia kartlarını denize atıyor tekrar oynayamasın diye. İlk izlediğimde çılgına dönmüştüm. Az kalsın televizyona kafa atacaktım. O kadar sinir bozucu bir sahneydi. Hala da izleyince aynı duyguları yaşıyorum.Pek hatırlamıyorum o sahneleri eskiden izliyordum.
Ahahahaha sağol.Ah pardon ya. Soğuk odada oturmaktan beynim uyuşmuş. Unutmuşum valla. Kusura bakma.
http://www.turkanime.tv/anime/yu-gi-oh-duel-monsters
Bir şey değil. İyi seyirler.Ahahahaha sağol.
O çocuk daha sonraları kendi oyununu üretmişti ve eskisi kadar masum değildi be Selim! Zindan Zar CanavarlarıBalına yendi işte, Pegasus adamdır ben onu tutardım. Adamın hayali güzeldi. Hele küçük çocuğa kağıt verip bir şampiyonu ezmişti. Çocuk bunun yerine oynamıştı.
Bu attığın 2. sezon herhalde demi? Birincisi 27 bölüm diyorda .s oha bunun bölümleri ne kadar fazla .Bir şey değil. İyi seyirler.
Aslında bu ilk Yugioh serisi. O 27 bölüm bunun başlangıcı yani 0. Sezonu. İstersen önce onu izle başla, istersen sonra izle. Tv de yayınlanırken o 27 bölümü yayınlamadılar. O yüzden Türkçe dublajı yok. Ben de hala izlemedim o sezonu. Bu bitsin ona geçeceğim. Bir de 12 bölümlük kapsül canavarları sezonu var. Harika bir sezondur. Uzun lafın kısası ilk Yugioh serisi 263 bölümlük bir seri. Gx, 5'ds gibi seriler farklı. Bunu bitirdiğin zaman onlara geçebilirsin.Bu attığın 2. sezon herhalde demi? Birincisi 27 bölüm diyorda .s oha bunun bölümleri ne kadar fazla .
Yalnız o milenyum asası Kaiba'da pek işe yaramazdı ama. Marik'in izni dışında kontrol edebiliyordu onu. Asa belirleyici bir faktör değil yani.Benim hatırladığım bu Kaiba sürekli Yugi’e yenilip onun yeteneğini gösterme amaçlı çizilmiş zengin züppesi idi . Marik İştar ise Ra’nın kanatlı ejderi ve milenyum asası ile bayağı zorlu biriydi . Marik alır . Adamda milenyum parçası var önde yani