Siteyi sattıda hala giriyor ankette oyu bile varİnce gördün de hoş olmadı. Ben foruma üye olduğum günden beri nefret ediyorum Brook'tan, hiç söylemekten de çekinmedim.
Ayrıca Brook bıraktı mı la siteyi?

Siteyi sattıda hala giriyor ankette oyu bile varİnce gördün de hoş olmadı. Ben foruma üye olduğum günden beri nefret ediyorum Brook'tan, hiç söylemekten de çekinmedim.
Ayrıca Brook bıraktı mı la siteyi?
Haftasonu Berserk muhabbeti için Mersin'e mi gelsem, netsem?Bir Berserk bağımlısı daha kazandırdık. HAHAHAHA. Sana kıldım zaten Mahir, iyi oldu.
----
Benden başka Brook'dan nefret eden yok mu? :/
Keşke :/@ Tensei keşke seni de katsalarmış ankete :/
Hatırlattığın için sağol.Diğer: Kyros.
Kyross neden gereksiz? Meraktan soruyorum?Hatırlattığın için sağol.O kadar gereksizler ki Garp ve Kyrosu unutmuşum.
Son kararım Garp ve Kyros.
Çakma çünkü.Spartacustan seriye dahil edilmiş.Bıkkınlık geldi bu gladiator muhabbetlerinden onun filmi vardı dizide var fazlasına gerek yok.Kyross neden gereksiz? Meraktan soruyorum?
Animede de fena durmamış bence ama Garp hakkında dediklerine sonuna kadar katılıyorumÇakma çünkü.Spartacustan seriye dahil edilmiş.Bıkkınlık geldi bu gladiator muhabbetlerinden onun filmi vardı dizide var fazlasına gerek yok.
Güya seni öldürecekmişte üzerine yürüyor.Sengokuya tut lan diyor.Tutmasaydım düşerdin esprisi yapıyor.Buna çocuklar bile güler.Zaten dev ekrandan izleyen çocuklarda güldüler.Animede de fena durmamış bence ama Garp hakkında dediklerine sonuna kadar katılıyorum![]()