Aynen benim de favorim hele o gobekli haliyle.Kinemon'un ki de çok komik ama Luffy'nin Visky Tepesinde Zoro ile savaşması da baya komikti.

Aynen benim de favorim hele o gobekli haliyle.Kinemon'un ki de çok komik ama Luffy'nin Visky Tepesinde Zoro ile savaşması da baya komikti.
Alla halla ben mi yanlış hatırlıyorum bir dakika bakayım.Orada yanlış anlamıyor ya.![]()
Yanlış anlıyor mu sanki evet ama baba - oğul ilişkisini bilmediği için yanlış anlama sayılır mı bilmem benim de bakmam lazım.Resim olarak bulamadım da anlatayım hatırlarsın Judge'ın WCI'dan bizim tayfa çıkarken Luffy'e Sanji için bir ton sövüp saydığı sarf ettiği cümleleri Luffy'nin övgü olarak algılayıp teşekkür etmesiSalak bizim çocuk.
![]()
Türkçe çeviri de böyleydiZayıflar için kendini tehlikeye atıyor, çok yumuşak falan diyor. Luffy için bunlar övünülecek özellikler. Judge'unbakış açısına göre bunlar zayıflık.
Luffy'i övmek bile gerekiyor burada.
![]()
![]()
Luffy muazzam ya.Zayıflar için kendini tehlikeye atıyor, çok yumuşak falan diyor. Luffy için bunlar övünülecek özellikler. Judge'unbakış açısına göre bunlar zayıflık.
![]()
![]()
Saf salaklık bir insana anca bu kadar yakışırZayıflar için kendini tehlikeye atıyor, çok yumuşak falan diyor. Luffy için bunlar övünülecek özellikler. Judge'unbakış açısına göre bunlar zayıflık.
![]()
![]()