Ya bu seride çizerin kafasında belli seviyeler var ona göre çiziyor, mantık çerçevesinde bakmanın hiçbir mantığı yokAnti meyve seysine getirecem de buzun magmadan bazı şeylerde daha baskın olduğu şeyler gösterildi ondan hiç bu toplara girmiyorum, kendimi patlatmiyim. Buranın işleyiş fizik sistemi farklı gibi.
Ben hala Akainu=Aokiji olarak görüyorum. Bu ikisini de Kizaru üstü görüyorum. Bu adama en zayıf amiral denmesi hoş olmuyor.
Seri sonu Sanji=Zoro de olur hani.
Bu arada Sabo>Ace![]()
Sabo>Ace nasıl dersin ya adam gözümüze gözümüze soktu işte 26-24 ile

Ya bi git! Mümkün değilmişmiş. Hadi vivre kartları sallayalım, adamın en güçlü unvanı varken daha nasıl mümkün olmuyor :/Mesaj arada kaynamış, kusura bakma.
Ben Big Mom'un Luffy'den güçlü üç tane adamı vardır derken de, Yonkou Luffy'e tek atar derken de aynı linci yedim, yine yiyorum. Ha kesin haklı çıkacağım falan demiyorum da, shonen okuyoruz yani. Beyazsakal > Roger mümkün değil. Hadi eşit deseniz bir yere kadar tamam diyeceğim.
Amiraller her zaman önemli bir güç olacak, ama bu Sanji'nin amiral, Zoro'nun en kötü ihtimalle amiral üstü yonkou altı olmasını engellemiyor yani.![]()