Selamlar, yine ben. Bölüm çıkmadığından olsa gerek, ha bire konu açıyorum. 
Forumda Mugiwara Tayfasının Seri Sonunda Geleceği Seviye ve Yüksek Potansiyele sahip karakterler tarzı konular vardı. Ben de ikisini de kapsayan tek bir konu açayım dedim.
Bu konuda seri sonunda amaç seri sonunda kim hangi seviyede olur, güç sıralaması nasıl olur tarzı soruları tartışmak. Belli bir sınır çizmek adına önceden ölmüş kişileri de listeye ekleyebilirsiniz. Böyle bir şeyi tam olarak kanıtlama şansımız olmadığı için dağa çok tahminler üzerinden gidiyoruz tabi.
Hatta ben başlayayım.
Tabi siz benim gibi yazmak zorunda değilsiniz. Direkt X>Y şeklinde de yazabilirsiniz.
1. Kulvar: Luffy, Teach, Roger. (Belki İm)
2. Kulvar: Beyazsakal (Zirve)
3. Kulvar: Kaido, Linlin, Zoro, Shanks, Garp, Kid, Rayleigh (Zirve)
4. Kulvar: Dragon, Mihawk
5. Kulvar: Coby, Akainu, Sabo, Sanji.
6. Kulvar: Aokiji, Fujitora, Kizaru, Greenbull, Shiryuu
7. Kulvar: Weevil
..............

Forumda Mugiwara Tayfasının Seri Sonunda Geleceği Seviye ve Yüksek Potansiyele sahip karakterler tarzı konular vardı. Ben de ikisini de kapsayan tek bir konu açayım dedim.
Bu konuda seri sonunda amaç seri sonunda kim hangi seviyede olur, güç sıralaması nasıl olur tarzı soruları tartışmak. Belli bir sınır çizmek adına önceden ölmüş kişileri de listeye ekleyebilirsiniz. Böyle bir şeyi tam olarak kanıtlama şansımız olmadığı için dağa çok tahminler üzerinden gidiyoruz tabi.
Hatta ben başlayayım.

1. Kulvar: Luffy, Teach, Roger. (Belki İm)
2. Kulvar: Beyazsakal (Zirve)
3. Kulvar: Kaido, Linlin, Zoro, Shanks, Garp, Kid, Rayleigh (Zirve)
4. Kulvar: Dragon, Mihawk
5. Kulvar: Coby, Akainu, Sabo, Sanji.
6. Kulvar: Aokiji, Fujitora, Kizaru, Greenbull, Shiryuu
7. Kulvar: Weevil
..............