Sen ilizyon diyince aklıma Kaido geldi. Adama 100 canavar Kaido diyorlar. Bunun ilizyon ile bir bağlantısı çıkar mı acaba?Kaya kaya meyvesi
İlizyon ilizyon meyvesi

Sen ilizyon diyince aklıma Kaido geldi. Adama 100 canavar Kaido diyorlar. Bunun ilizyon ile bir bağlantısı çıkar mı acaba?Kaya kaya meyvesi
İlizyon ilizyon meyvesi

Onun dışında ejderha zoanı, hipnoz meyvesi, su logiası(bunda durum biraz karışık olur tabi) falan bekliyorum ben
  ( belkide apoo nun meyvesidir bu 
 )
 Harry potter da vardı hermonie nin her şeyi alabilen çantası. Aynısı insan işte meyveyi yiyen insanın içi sonsuz çanta olucak içine her şeyi koyabilicek. ( Canlılar hariç ) Hatta tayfaya gelicek adam bu meyveyi yemiş olsa çok güzel olur. Her an ne gerekirse içinden çıkarıp verir bizimkilere yük derdi falan olmaz. Savaş var diyelim çıkarsın içinden kılıç tabanca ne varsa 
capone begeyi diorsun sen işteÖnceki yorumları okumadım varsa kusura bakmayın.
Titreşim meyvesi olabilir aslında. Apoo nun yaptığı gibi ses patlaması yapabilir bunun dışında yerdeki ve havadaki titreşimleri kullanarak neyin nerde olduğunu falan bakmadan bilebilir. Bu tarz bir meyve işte( belkide apoo nun meyvesidir bu
)
Çanta meyvesi !! OP nin en önemli meyvesiHarry potter da vardı hermonie nin her şeyi alabilen çantası. Aynısı insan işte meyveyi yiyen insanın içi sonsuz çanta olucak içine her şeyi koyabilicek. ( Canlılar hariç ) Hatta tayfaya gelicek adam bu meyveyi yemiş olsa çok güzel olur. Her an ne gerekirse içinden çıkarıp verir bizimkilere yük derdi falan olmaz. Savaş var diyelim çıkarsın içinden kılıç tabanca ne varsa
![]()
Diriltme meyvesi :TShine Shine no Mi.. ölüm meyvesi. Temas halinde kişiyi anında öldürür. Bundan da daha üstün bi meyve olamaz![]()