Sarı güneş,kızıl güneş.1 milyon güneş patlaması,novalar,evrenin sonuna gidip gelmeler.Bu çizgi romanlardan şuan tiksindim ha.Ne kadar çocuk çaymış la.Adamlar resmen kendilerinde olmasını istediği çocukluk hayallerini çizmiş 

Pokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyleSarı güneş,kızıl güneş.1 milyon güneş patlaması,novalar,evrenin sonuna gidip gelmeler.Bu çizgi romanlardan şuan tiksindim ha.Ne kadar çocuk çaymış la.Adamlar resmen kendilerinde olmasını istediği çocukluk hayallerini çizmiş![]()
Şeker kız Candy'i atlamışsın!!Pokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyle
Heidi'yi de unutmuşumŞeker kız Candy'i atlamışsın!!
Etrafta kavga eden çocuklar.Ben 100 güneş patlatıyorum,hayır ben 200Pokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyle
O anime değil bildiğim kadarıyla o yüzden eklemedim yoksa aklıma geldi yazarkenHeidi'yi de unutmuşum![]()
Tam o adamın tarzı resmen lan nasıl anime değil diyecektim adını hatırlayamadım sağolasınAnime o hatta Miyazaki'nin serisi.
Ay savaşcısı daha güzel bunlardanŞeker kız Candy'i atlamışsın!!
Cahillime verin o zamanAnime o hatta Miyazaki'nin serisi.
Aa onu unutmuşum bakAy savaşcısı daha güzel bunlardan![]()