Evet. Mesela kör bir seyirci için iyi oyunculuk neye yarar? Ya da sağır için iyi müzik?Buglu konu anasını![]()
Bence bir filmi/diziyi iyi yapan o şeyi yaratan kim ise en etkili kişi odur.
Evet. Mesela kör bir seyirci için iyi oyunculuk neye yarar? Ya da sağır için iyi müzik?Buglu konu anasını![]()
Yaratan aslında yapımcı oluyor. Ayla'nınki kadar olamaz tabii.Evet. Mesela kör bir seyirci için iyi oyunculuk neye yarar? Ya da sağır için iyi müzik?
Bence bir filmi iyi yapan şey memedir. En azından Japon filmleri için öyle.Evet. Mesela kör bir seyirci için iyi oyunculuk neye yarar? Ya da sağır için iyi müzik?
Oylar diğere!Bence bir filmi iyi yapan şey memedir. En azından Japon filmleri için öyle.
Meme'de oyuncuya has bir şey olduğundan oylar Robin ablanıza hadi bakimm .dOylar diğere!
Plastik cerrahilere hakaret bu. Sonuçta film için 50 kilo veren oyuncular varken slikonu isteyen birileri mutlaka çıkar!Meme'de oyuncuya has bir şey olduğundan oylar Robin ablanıza hadi bakimm .d
Bi filmi yaratan tek kişi midir xDEvet. Mesela kör bir seyirci için iyi oyunculuk neye yarar? Ya da sağır için iyi müzik?
Bu durumda Estetik Cerrahı yönetmen mi oluyor yoksa oyuncu mu? hadi bakalım .dPlastik cerrahilere hakaret bu. Sonuçta film için 50 kilo veren oyuncular varken slikonu isteyen birileri mutlaka çıkar!
Filmi yaratan demiyorum. Filmi iyiyapanşeyi yaratan diyorum. O şey kronolojik olarak ilk kimin aklından çıktıysa yiğidimiz odur.En önemli faktör nedir vurgusu, seçim yapma ikilemi beni geriyor ve bu da cevabın ne olursa olsun yanlış olacağına inandırıyor çünkü bunlar birbirlerine bağlı, birbilerinden güç alan unsurlar.
F. Hepsi
Bi filmi yaratan tek kişi midir xD
Montaj ekibi!Bu durumda Estetik Cerrahı yönetmen mi oluyor yoksa oyuncu mu? hadi bakalım .d