Keşke biraz daha derin işlenseydi. Filmi izlerken geriliyor insan. Aldığın her şeyde ömrünü veriyorsun. Çok korkunç bir şey benceGene de insan üzülüyor![]()

Keşke biraz daha derin işlenseydi. Filmi izlerken geriliyor insan. Aldığın her şeyde ömrünü veriyorsun. Çok korkunç bir şey benceGene de insan üzülüyor![]()
Oz'da senaryo yok muOz ve Breaking Bad izlediğine emin misin? Çünkü ikisinde de senaryo namına bir şey göremezsin.........
Roma doğru düzgün senaryosu olmadığı halde... Hatta uykumu getirdiği halde kumsal sahnesiyle beni hüngür sümük ağlatmıştı. Orada hikayenin gram da önemi yoktu. Yönetmenin kamerayı koyduğu yer ve kusursuzluğu ağlattı. Mad Max Fury Road'ın sırf fırtına sahnesinde cgi var diye biliyorum.@Yubashiri-sama 'nın da yazdığı gibi kaliteli bir film için çok iyi bir senaryonun olması gerekmiyor. Gerçekten Max Max Fury Road çok iyi bir örnek buna. George Miller reyis o yaşında muhteşem bir iş çıkarmış. Ki efekt olarak pek cgi kullanmadı diye hatırlıyorum. Alfonso Cuarón'un roma filmi de tam bir yönetmenlik harikasıdır. Öyle çok iyi bir senaryosu yok, hatta çok sıradan.
Bu yüzden en önemli faktör yönetmendir. Müzik kısmını da yönetmene ekleyebiliriz. sadece iyi bir müzik olması yetmez bunları doğru kullanmak gerek. Aksi taktirde klip olur o zaten.
Hepsi iyi olduğu zaman ise böyle işler çıkıyor.
Birdman var mesela. Inaru öyle bir montaj yapıyor, sanki film tek plandan çekilmiş gibi.Roma doğru düzgün senaryosu olmadığı halde... Hatta uykumu getirdiği halde kumsal sahnesiyle beni hüngür sümük ağlatmıştı. Orada hikayenin gram da önemi yoktu. Yönetmenin kamerayı koyduğu yer ve kusursuzluğu ağlattı. Mad Max Fury Road'ın sırf fırtına sahnesinde cgi var diye biliyorum.