haa anladım. olabilir, evet.Bakkin baya paragöz resmedilmişti. Ondan Nami ile şey etmiştim.
haa anladım. olabilir, evet.Bakkin baya paragöz resmedilmişti. Ondan Nami ile şey etmiştim.
Mihawk, yeryüzünde kendisini yenebilecek kadar iyi bir kılıç ustası olmasını istediği için Zoro'yu eğitti. Bu kadar eğittiği karakter, henüz zirve noktasına bile ulaşamamışken bu savaşta ölse, sence de Mihawk açısından ziyan olmaz mıydı? Kendisiyle yapacağı son düelloya saklamak istiyor bence Zoro'yu, o yüzden ölmesine izin vermeyecektir.Mihawk bizim safta yer alacaksa ne manası kaldı zoro-mihawk düellosunun
Sen adamı eğit koru yanında savaş sonra seri sonu seni pırcıklasın.Bizim safta yer alırsa Zoro adam değildir
Luffy'nin bu tarz bir barış elçiliği işini hakkıyla yapabileceğine inanmayan yoktur herhalde. Peki Luffy'i kabul edip, böyle bir pozisyona koyabileceğini düşünüyor musun hükümetin? Güvenebilecekler mi Luffy'e?Bence yeni hükümetin shicisi Luffy olacak. İsmi cismi farklı olabilir tabi. Hancock hariç hepsi hovarda olur gibi.
Yenilmek istiyorsa bence zoroya ihtiyacı yok Mihawk alacak adamlar var.Kılıç konusunda diyorsan bütün umudunu Zoro’ya bağladı kısmı inandırıcı gelmiyorMihawk, yeryüzünde kendisini yenebilecek kadar iyi bir kılıç ustası olmasını istediği için Zoro'yu eğitti. Bu kadar eğittiği karakter, henüz zirve noktasına bile ulaşamamışken bu savaşta ölse, sence de Mihawk açısından ziyan olmaz mıydı? Kendisiyle yapacağı son düelloya saklamak istiyor bence Zoro'yu, o yüzden ölmesine izin vermeyecektir.
Birincisi, tabii ki de kılıç düellosundan bahsediyorum.Yenilmek istiyorsa bence zoroya ihtiyacı yok Mihawk alacak adamlar var.Kılıç konusunda diyorsan bütün umudunu Zoro’ya bağladı kısmı inandırıcı gelmiyor.