Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Savaş Lordları vs. Süpernovalar

Savaşı Hangi Grup Alır

• Kullanılan toplam oy
    69
Amiral gücünde bekliyorum Weevil'i. Ayrıca Jimbei gibi magma avuçlayan adam nasıl etkisiz eleman oluyor? Sol kol veya 3. komutan ederi var. Ben Zoro fanıyım Kid de favori karakterlerimden biri ama şu ana kadar gördüklerime göre düşüncem bu. Ark sonu değişeceğini belirttim. Şu an gördüğüm Amiral+sol kol vs sağ kol+sağ kol savaşı gibi bir şey.
Etkisi olmaz demedim fazla etkisi olmaz dedim. Jimbe'nin fiziksel gücü iyi, dayanıklı da bir karakter ama saldırı gücü fazla yüksek değil. Zoro ve Kid hem dayanıklı da karakterler bana göre de mücadele

Sağ Kol'un biraz üzeri ve Üçüncü Komutan vs Sağ Kol ve Sol Kol.

Etkisi olmaz demedim fazla etkisi olmaz dedim. Jimbe'nin fiziksel gücü iyi, dayanıklı da bir karakter ama saldırı gücü fazla yüksek değil. Zoro ve Kid hem dayanıklı da karakterler bana göre de mücadele

Sağ Kol'un biraz üzeri ve Üçüncü Komutan vs Sağ Kol ve Sol Kol.
Senin dediğine göre de her iki tarafa gidebilir ki zaten :)

Sağ kolun biraz üzeri= 10
Sağ kol=9
Sol kol=8
Üçüncü komutan=7

10+7=9+8

Gerçekten hiç emin değilim. İleri gözleme sahip olması muhtemel Akainu fark edemeden bile yanında bitiyordu Shanks. Eğer resmedildiği gibi Mihawk ona denkse Zoro'nun gidecek yolu daha var gibi geliyor bana.
Mihawk Shanks'a denk falan denilmedi ki bu fanların düşüncesi. Fikir ''Geçmişte düello etmişler eşitlermiş, Shanks Yonkou olmuş Mihawk da o seviyedir'' vb. şeklinde ilerliyor. Fakat Shanks için WB ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' falan diyor. Onu geç kol kaybettikten sonra ise hiç düello atmamış bu ikili. Shanks çok çok güçlenmeye devam ediyorsa kılıç ustası olarak Mihawk neden düello etmek istemiyorlar diye sorarlar...

Neyse tekrardan tartışma başlatmıyorum bu konuda fikirler değişmiyor çünkü.
@Sir Crocodile Oruç'un Croco'yu yenme şansı var dedim diye mi gülüyon,hain timsah xd
La utanman lazım bu yorumdan da bir şey demiyorum sana artık. :D
Siz Dofcular ve ek olarak Mihocular olarak @Millennium Wizard ile beraber iflah olmazsınız! :artiz:

Mihawk Shanks'a denk falan denilmedi ki bu fanların düşüncesi. Fikir ''Geçmişte düello etmişler eşitlermiş, Shanks Yonkou olmuş Mihawk da o seviyedir'' vb. şeklinde ilerliyor. Fakat Shanks için WB ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' falan diyor. Onu geç kol kaybettikten sonra ise hiç düello atmamış bu ikili. Shanks çok çok güçlenmeye devam ediyorsa kılıç ustası olarak Mihawk neden düello etmek istemiyorlar diye sorarlar...

Resmedildiden kastım oydu zaten. Ki bence de Shanks>Mihawk.

Tamam da aynı manaya gelen şıklar mevcut zaten.
Yo değil birinde birinci versiyonda Novalar kazanır ikinci de kaybeder diyor. Diğerinde Novalar birinci versiyonda kaybeder ikinciyi kazanır diyor.

Tamamen farklı seçenekler, sen sanırım birini kazanır birini kaybeder şeklinde anladın. Konuda 2 farklı versiyon ayarladım iki dövüşte de kadro değişiyor.

La utanman lazım bu yorumdan da bir şey demiyorum sana artık. :D
Siz Dofcular ve ek olarak Mihocular olarak @Millennium Wizard ile beraber iflah olmazsınız! :artiz:
Oruç yk4 yenmemiş mi adam dahada güçlenmiş olabiliir,Croco'yu yenebilir ne var bunda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık