Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Satranç

Lichess'de artık isviçre sistemi turnuvalar yapılabiliyor. Bugün iftardan sonra 21.30 gibi falan küçük bir turnuva açsam gelen olur mu? Dün dört kişi ile denedik, doğal olarak üç tur sürdü. :s Şöyle 7-8 kişi gelirse 5-6 tur yapabiliriz kısa ve zevkli olur. :s

Bugün yedi kişi kendi aramızda oynadık. Şu resimde de görüleceği gibi herkes toplam beş maç yapıyor ve minik bir turnuva olmuş gibi oluyor. Organizatör Mihawk beyin bir sonraki turnuvasına kadar ara ara böyle gireceğiz paslanmamak için. Muhtemelen cumartesi akşamı ya da pazar akşamı yine gireriz. Gelmek isteyen olursa bana ses versin, ben gireceğimiz akşam özelden yazarım. +10 kişi falan olsak daha da zevkli olur diye düşünüyorum. :D

Bugün yedi kişi kendi aramızda oynadık. Şu resimde de görüleceği gibi herkes toplam beş maç yapıyor ve minik bir turnuva olmuş gibi oluyor. Organizatör Mihawk beyin bir sonraki turnuvasına kadar ara ara böyle gireceğiz paslanmamak için. Muhtemelen cumartesi akşamı ya da pazar akşamı yine gireriz. Gelmek isteyen olursa bana ses versin, ben gireceğimiz akşam özelden yazarım. +10 kişi falan olsak daha da zevkli olur diye düşünüyorum. :D

Bak bak 1. olunca nasıl da atmış sonuçları. Kenny ilk ve tek mağlubiyetini üstad Marco'dan almıştır.

Turnuva sahibi kazandı demek. :sapkali:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık