Dr.B bile beni yenemez.
Geç kaldım : (
sonrakı turnuvaya katılacak mısıngeldim hocam
zamanı uyarsa katılabilirim, bilmiyorum şu an içinsonrakı turnuvaya katılacak mısın
ynayalım ıstersen 2 el yenıldım az önceGeç kaldım : (
katılırsan süper olur bayağı güzel oynuyorsunzamanı uyarsa katılabilirim, bilmiyorum şu an için
eyvallah bakalım inşallah, iyi değilim ya lichess de 1800- 1900 falanım o da çok eskiden beri oynamaktan 2015 te katılmısım :dkatılırsan süper olur bayağı güzel oynuyorsun
ben 2 yıldır oynuyorum lıchess ın arayüzünü sevmediğimden genelde telfonda dr.chess üzerinden oynuyorum orada da expert olanlar bile kötü oynuyor bu yüzden senin gibi rakipler benim için çok önemli tekrardan teşekkürlereyvallah bakalım inşallah, iyi değilim ya lichess de 1800- 1900 falanım o da çok eskiden beri oynamaktan 2015 te katılmısım :d
Aslında lichess çok kullanışlı bi program her şey bedava bir sürü taktik çözebiliyorsun aynı zamanda yeni başlayanlar ve kendini geliştirmek isteyenler için bir sürrü pattern ve açılış egzersizleri var. Bilgisayarla oynamak ne kadar zevk verir bilmiyorum onun yerine kendi elondaki oyuncularla oynayabilirsin alternatif olarak chess.com da iyidir hatta gelişmek için daha iyi bir yer, oyunlar en azından daha kaliteli elolar da zaten lichesse göre 100-150 falan düşüyor fakat kötü yanı bir çok alternatife ulaşmak için premium alman lazım. O yüzden şu anda bedava en iyi yer yine lichess eğer seviyosan, zamanın varsa, gelişmek istiyorsan açılışların hepsini çalışabilir analiz edebilirsinben 2 yıldır oynuyorum lıchess ın arayüzünü sevmediğimden genelde telfonda dr.chess üzerinden oynuyorum orada da expert olanlar bile kötü oynuyor bu yüzden senin gibi rakipler benim için çok önemli tekrardan teşekkürler