Sen deyince bir an hak verdim fakat, hali hazırda kale orada şah çekme pozisyonunda olduğu için vezir ile filin rotasına kırıp etkisiz kıldıktan sonra şahını oraya oynatmış olması makul.Hamle siyahta değil mi fil ile şah çekildiği için![]()
Sen deyince bir an hak verdim fakat, hali hazırda kale orada şah çekme pozisyonunda olduğu için vezir ile filin rotasına kırıp etkisiz kıldıktan sonra şahını oraya oynatmış olması makul.Hamle siyahta değil mi fil ile şah çekildiği için![]()
Olmuyor sankiSen deyince bir an hak verdim fakat, hali hazırda kale orada şah çekme pozisyonunda olduğu için vezir ile filin rotasına kırıp etkisiz kıldıktan sonra şahını oraya oynatmış olması makul.
Önce siyah fil b8'e, sonra vezir c7'ye, sonra siyah bir taş ve beyaz şah h2'ye.Olmuyor sanki![]()
Şah sandım veziri.Önce siyah fil b8'e, sonra vezir c7'ye, sonra siyah bir taş ve beyaz şah h2'ye.
Vezir G3?
Vezir B8'de tekte bitiriyor.Benim de vardığım sonuç bu. İlk baktığımda siyah vezirin de kilitli olduğunu atlayıp bu hamleyi elemiştim![]()
Siyah at c8Vezir B8'de tekte bitiriyor.
Aynen tam editlemiştim mesajı.Yazmışsın.Siyah at c8
Fil siyah veziri alınca tek hamle mat?
Siyah fil d5Fil siyah veziri alınca tek hamle mat?