Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sanji'de Fatihin Hakisi Çıkar Mı?

Sizce Sanji de çıkar mı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
umarım çıkmaz. "lider" potansiyeli ve "lider" karakteri olmayanlarda çıkmaması lazım. zaten bir sürü yan karaktere vermeye başladı. ne kadar çok kişide çıkarsa o kadar anlamsızlaşır.
 
luffy korsanlar kralı olacaksa 2. 3. adamlarında elbette kralın hakisi olmalı. keza zoro ve yamatoda var zaten. 5. adam sanjiden emin değilim ama çıkara bastım. yine de kingde vardı queende var mıydı hatırlamıyorum, zaten big mom karşısında da altına kaçırmıştı.

kk tayfasında olması ve seri sonuna doğru kral hakisi olmazsa rakiplerin hakisi karşısında ezilecekleri için keza şu an goroseiler var ve ataklarına kral haki ekliyorlar. bu çok daha fena olacak bi tek bunun için lazım olabilir.

bi de işin içinde karakteri var, şerefsiz bi pedofili olsa da etrafına insanları toplayan birisi, çünkü mansur yavaş gibi çorba dağıtıyor dfşslgkjdgşlkhj şaka şaka sanji severiz, çıkmasa daha mantıklı. çıkarsa da prensti kral oldu deriz.
 
Bu Adamın Atası yüzyıllar önce Kuzey Denizini Dünya Hükümetinden alıp, aylarca Kuzey Denizine hükmetti. Sanjide Fatih Haki çıkmazza saçma olur.
 
Bir gün Sanji'nin büyük büyük dedesi, Mariejois vergileri artırıp kafasına göre hareket etmeye başlayınca bir elçiyle Germa kıyafetlerini 5 bunağa yollamış. Bunu gören bunaklar aceleyle İmu'nun huzuruna çıkıp olan biteni anlatmış. İşte o gün bu gün İmu korkudan kendini Mariejois'a kapatıp gün yüzü bile görmeden yıllarını geçirmiş. Yanisi dostlar Sanji'de kral haki çıkmayacak da kimde çıkacakkk?! Soruyorum kimdeee ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık