Yok la ne alakası var hahaha. Yemin ederim yazıyı yazarken seni hiç düşünmedim bile.Oha yazın baştan sona bana diss atmak üzerine kurulu.![]()

Yok la ne alakası var hahaha. Yemin ederim yazıyı yazarken seni hiç düşünmedim bile.Oha yazın baştan sona bana diss atmak üzerine kurulu.![]()
Yok ortaya yazdığının farkındayım zaten de bana da cevap olmuş.Yok la ne alakası var hahaha. Yemin ederim yazıyı yazarken seni hiç düşünmedim bile.Bu tarz mesajlar atan bir sürü insan var. Toptan yazdım işte. Özellikle sana bir şey diyecek olsam alıntılardım. Ayıp ediyorsun.
![]()
Sanji illaki taş kırar canım. Ancak Zoro kadar rahat ve geniş çaplı yapabileceğini sanmıyorum. Daha ufak yüzeyleri parçalayacaktır. Bu da Pica'ya karşı büyük handikap olur. Tabii gördüklerimiz üzerinden, o arcın durumuna göre değerlendiriyorum.Yok ortaya yazdığının farkındayım zaten de bana da cevap olmuş.
Neyse yazdığına cevap vereyim bari. :/ Ben Sanji'nin o taşları kıracak kadar gücü olduğunu varsayarak olası bir durumu dile getirdim. O kadar gücü yoksa zaten boşa çıkar söylediğim şey ama vardır ya.
Elbette, mesele taşı kırmaktan ziyade çapla alakalı bir durum. Sanji'nin o güce sahip olduğu kanısındayım ama netlik yok tabii. O yüzden Sanji için de Wano'yu bekleyin diyoruz artık.Sanji illaki taş kırar canım. Ancak Zoro kadar rahat ve geniş çaplı yapabileceğini sanmıyorum. Daha ufak yüzeyleri parçalayacaktır. Bu da Pica'ya karşı büyük handikap olur. Tabii gördüklerimiz üzerinden, o arcın durumuna göre değerlendiriyorum.
Diyene bak.Elbette, mesele taşı kırmaktan ziyade çapla alakalı bir durum. Sanji'nin o güce sahip olduğu kanısındayım ama netlik yok tabii. O yüzden Sanji için de Wano'yu bekleyin diyoruz artık.Sai kadar saldırı gücü varsa söylediğim şeyi rahatlıkla yapacak gücü de var demektir. Hatta Zoro da epey etkilenmişti Sai'den "Ne yıkıcı güç ama" diyerekten.
O benim de ilgimi çekti. Sadece konuyu okusam, forumda anketi açık ara Pica kazandı falan zannederdim.Içim parçalanıyor. Cok üstüne geliyosunuz çocuğun. 26 kişiden iyi ses çıkıyor. Neden acaba?
26 oyun üzerine tıklayınca yorumlara bakmadan aydınlanabiliriz de işte her defasında şaşırıp forum enerjimizi koruyoruz.O benim de ilgimi çekti. Sadece konuyu okusam, forumda anketi açık ara Pica kazandı falan zannederdim.![]()