WB dünyanın en güçlü adamıydı ve karşısına rakip olarak amiraller çıktı. Ancak amirallerin hatırı sayılır bir ünvanı, tasdiklenmiş bir gücü var. Bundan sebep Wb'nin karşısında durabildiler diyoruz(Ki hiçbir amiral MF'de yeni boy göstermiş Wb'ye rakip olamazdı ya, orası ayrı konu). Dünya'nın en güçlü adamının karşısına amiraller dikilebiliyorken, Dünya'nın en güçlü kılıç ustası karşısına Wb'nin 5. tümen komutanı mı dikiyor yani

Tabi ki de Mihawk'ı da zorlayan kılıç ustaları olacak.. Gider Issho zorlar, gider Wano'daki shogun zorlar, gider Shiliew zorlar. Ama ben Vista'yı bu konumda görmüyorum ki zaten Shiliew şu an Vista'yı doğrar. Tek atar falan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yener manasında '' doğrar '' .
Bunun dışında.... Amirale ancak ''ıhh'' dedirten Vista'yı gidip de Mihawk'ın karşısına koymayın.
Luffy'i kesemedi muhabbetleri de iyice sıktığı için hiç girmicem oralara..
işte one piece okuyan arkadasların anlayamadıgı sey su; serinin adı one piece... korsanlar kralı olmak, shounen hikayenin zirvesi.su an kk yok, ama ona yakın 4 tane canavar var yani yonkolar var.
serinin adı kılıc ustasının yolu olsaydı veya zoronun yolu,tamam derdim mihawk önemli.ama benim gördügüm one piece serisinde, mihawk cok güclü kişisel bir korsan olsada, amiralleri veya yonkoları yenebilecek bir güc degil.kendisi bile luffye senin hedefin beni gecmekten cok daha zorlu diyor.
shanksın tayfaya bak, bir tane kılıc ustası var.ama en güclü adamı beckman degilmi ? aynısı wbnin tayfasındada gecerli.marco,ace,jozu,thatch,üstüne teach var sonra vista geliyor.luffy wb dahil o adamların hepsinden güclü olmak zorunda, ama mihawk vistadan güclü olsa ve wb onu öldüresiye dövse bile yine ben en iyi kılıc ustasıyım demeye devam edebilir.
sunu anlayamaması insanların cok sıkıc,ı kenshin degil bu seri,shintanın zirveye cıkısını izlemiyoruz,seytan meyvesi+3 tip haki + dourikinin zirvesine cıkacak adamın kknin hikayesini izliyoruz.ve bu adamın kılıcla işi yok.
akainu, mihawk shicbukailiği bıraksa, gitse mihawkın kolunu bacagını aokiji gibi yapıp getirip impel downa tıksa,diyeceklerki en güclü kılıc ustasını akainu-san yakaladı.akainuya yenildi diye unvanı gitmez.insanlara anlatamadıgım bu.zoro bile;
kendisine kılıc ustası diyen kimseye yenilmiyecegim diyor.yahu mihawkın unvanındansa, doflamingonun unvanı benim gözümde daha degerli, adam resmen yeni dünyada 5. bir güç olmus .
konuyuda burda keselim, arkadasın konusuna ayıp olmasın.ben askerden gelene kadar ins birseyler daha acıklıga kavusur yine tartısırız