ölümüne sanji yaa
Dipnot:Handikapsızda yener

Dipnot:Handikapsızda yener

Sanji'nin maksimumu Marco olacak bence.Yalnız bundan yıllar sonra o anket doğru olabilir![]()
bence douriki olarak sanji marcoyu geçer lakin marconun öyle ahım şahım bi dourikisini görmedikSanji'nin maksimumu Marco olacak bence.
DN: Sanji'yi severim.
saldıları beni gıdıklayamıyordu hatırlarsanMarcoyu Onigumayı kullanarak yendin diye hemen de küçült adamı![]()
Meyvesi kapalıyken 3 kere deldin de ne oldu? etrafta deli dana gibi koşturmaya devam etmiyormuydu?saldıları beni gıdıklayamıyordu hatırlarsaniyileştirme yeteneğide olmasa napardı acaba akainuya saldırsını saymıyorum bile
iyide meyvesini açınca hasarlar geri gidiyor adamın meyvesi açık gezmesine gerek yok yani açtımı herşeyi sıfırlıyor adamMeyvesi kapalıyken 3 kere deldin de ne oldu? etrafta deli dana gibi koşturmaya devam etmiyormuydu?
impeldown? marineford diyecektin herhaldeImpel Down'ın duvarlarını nasıl öptüğünü unutmadık![]()
Ben kelepçeli halinden bahsediyorum.iyide meyvesini açınca hasarlar geri gidiyor adamın meyvesi açık gezmesine gerek yok yani açtımı herşeyi sıfırlıyor adam
impeldown? marineford diyecektin herhaldeya şimdi o videoyu paylaşmıyım şurda hemen nasıl ayağa kalktığımı gördünüz
bide acıdı diyerek dalga geçmiştim
marconun iyileştirme yeteneğiyle yaptığını normak fizik gücümle yaptım herşey ortada
![]()
Peki bir şey sorucam. Vista'da, Marco ile aynı saldırıyı Akainu'ya yaptı, o zaman Mihawk ile denk dövüşebilen kılıçustası Vista'nın da mı dourikisi ve hakisi Sanji'den aşağıda ?akainuya saldırsını saymıyorum bile