Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. King

Dövüşü Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    170
13 g4 atağı yemiş+12 saat dövüşmüş(bunun son 3 saati de açık yarayla) üstüne Kral Kobra atağını yiyip bilincini bile kaybetmemiş adama kesin tek atar Sanji.Haterlığını manga panelleri üzerinden yap.Eğer yapabilirsen tabii :d
Kata’nın Queen kadar dayanıklılığı yoktur zoan ve cüsse yok.İfrit Jamble tek vuruş değil bu arada.Kombo tekniği orada arka arkaya 6-7 vuruş yapıyor sonuncu en sert olanı.Kata sakinliği gitti desek Queen gibi yorgunlukla rahat yamulur.

Sanji tüm kekteki kaptanından daha güçlü değil yalnız.Haberin olsun da :d Ben 10 yıl önce de Hawkins Zoro'yu yener dememiştim meraklanma
:D
Yanlış çıkarımlarından başka biri :hhh:

Ben sana Sanji diyorum sen bana kaptanı şöyle böyle yapıyorsun, elinde bir şey varsa konuş yoksa kafandaki sınırlamaları, tabuları, kotaları yazıp dökme buraya, onlar senin hülyaların bizi ilgilendirmiyor :oleyo2:

Sanji, Kata ile dövüşen lütfüden güçsüz diyen kişiye de kusura bakma ama ancak.

Yav he he derim ;)

Kata’nın Queen kadar dayanıklılığı yoktur zoan ve cüsse yok.İfrit Jamble tek vuruş değil bu arada.Kombo tekniği orada arka arkaya 6-7 vuruş yapıyor sonuncu en sert olanı.Kata sakinliği gitti desek Queen gibi yorgunlukla rahat yamulur.
Dayanıklılığın cüsse ile alakası yok bu birincisi.Birisi zoan diye herkesten daha dayanıklı olacak ya da daha iyi acı eşiğine sahip olacak diye bir kaide de yok bu ikincisi.Queen'in toplam yediği saldırı sayısı Kata'nın yediği darbe sayısından çok daha az,Kata'nın dövüştüğü adam daha güçlü üstelik.Onu geç meyve uyanışları kullanıcıyı ayrı yoruyor.Belirtildi bu.Ona rağmen 12 saat dövüşebildi bu adam.son 3 saati Queen'in kafası kadar Mogura yarasıyla üstelik.İfrit Jambe denilen şey Diable Jambe'nin gelişmiş versiyonu.Komboların ismi ifrit değil.Hepsinin kendi ismi var zaten.Ayağını maksimum sıcaklığa çıkartmasını sağlayan teknik İfrit.Olay bundan ibaret.

Yanlış çıkarımlarından başka biri :hhh:

Ben sana Sanji diyorum sen bana kaptanı şöyle böyle yapıyorsun, elinde bir şey varsa konuş yoksa kafandaki sınırlamaları, tabuları, kotaları yazıp dökme buraya, onlar senin hülyaların bizi ilgilendirmiyor :oleyo2:

Sanji, Kata ile dövüşen lütfüden güçsüz diyen kişiye de kusura bakma ama ancak.

Yav he he derim ;)
Dünya genelinde Sanji tüm kek Luffy'den zayıf görülüyor yalnız.Hayal dünyasında yaşamaya devam ettiğin sürece göremezsin bunu da :D Sanji'nin kaptanı Udon'da Queen'i adam yerine koymuyordu.Senin yav he he dediğin her şey doğru olduğu için problem yok.Mangayı atlayarak okumaya devam et :D

Son düzenleme:
Dayanıklılığın cüsse ile alakası yok bu birincisi.Birisi zoan diye herkesten daha dayanıklı olacak ya da daha iyi acı eşiğine sahip olacak diye bir kaide de yok bu ikincisi.Queen'in toplam yediği saldırı sayısı Kata'nın yediği darbe sayısından çok daha az,Kata'nın dövüştüğü adam daha güçlü üstelik.Onu geç meyve uyanışları kullanıcıyı ayrı yoruyor.Belirtildi bu.Ona rağmen 12 saat dövüşebildi bu adam.son 3 saati Queen'in kafası kadar Mogura yarasıyla üstelik.İfrit Jambe denilen şey Diablo jambe'nin gelişmiş versiyonu.Komboların ismi ifrit değil.Hepsinin kendi ismi var zaten.Ayağını maksimum sıcaklığa çıkartmasını sağlayan teknik İfrit.Olay bundan ibaret.

Sanji fanları bu canavarları siz yarattınız :hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık