Anketleri king kaybediyor ses zuruculardan çıkıyor neden acabaKing'in kazandığı anket göremeyeceğiz herhalde.King vs Cracker açın diyeceğim ama onu da kaybedebilir King.
![]()

Anketleri king kaybediyor ses zuruculardan çıkıyor neden acabaKing'in kazandığı anket göremeyeceğiz herhalde.King vs Cracker açın diyeceğim ama onu da kaybedebilir King.
![]()
Nedir bu Zorocuların sizden çektiği, salın artık bu işleri :/ ben de Zorocuyum ama Sanji alır diyorum mesela.Anketleri king kaybediyor ses zuruculardan çıkıyor neden acaba![]()
@King de gizli Luffycimi1 haftadır çok garip olaylar dönüyor.1 haftadır King konuşuluyor sizce bu normal mi ? Zoro fanlarının üzerine oynanıyor Nika hadisesi unutturulmaya çalışılıyor.Gelin bu gündem değiştirme çabalarını hep beraber bozalım.Alpamis 1 ay başka mecralara gitmişti orada icazetler alındı düğmeye basıldı.King ile hedef şaşırtılırken manga çok güzel ana karakter süper herşey yolunda ilüzyonu yaratıldı.Herkes uyansın lütfen!
Olmaz salamayız hem tüm zoroculara laf atmıyorum.Zaten kimisi Dof fanlığından kimisi Ace fanlığından gelme Zoro yancısıNedir bu Zorocuların sizden çektiği, salın artık bu işleri :/ ben de Zorocuyum ama Sanji alır diyorum mesela.
Düpe düz hakaret etmişsiz Zoro'ya bir de severim diyorsunOlmaz salamayız hem tüm zoroculara laf atmıyorum.Zaten kimisi Dof fanlığından kimisi Ace fanlığından gelme Zoro yancısıBu arada bende Zoroyu severim niye sevmeyeyim yav Luffy ile Zoro bir elmanın iki yarısı gibi.Burda çatışmamız belli bir ekibe karşı
![]()
Dalga geçiyorum en azılı Luffy haterı, adam Kinge atmamış daha ne olsun. Birilerine göre King'in aksine atmak için x veya y fanı olman gerekiyor
Ben seviyorum sen luffy sevmiyorsun diye bizde zoro sevemez miyiz yavDüpe düz hakaret etmişsiz Zoro'ya bir de severim diyorsun![]()