Worstgen'de aç bu anketi %70 King der. Korsanfan'da Sanji'yi pek sevmez sen yanlış biliyorsun.Anket kaybetmek bana pek koymaz. Sevenleri olarak yanındayız daima. Zaten taraflı bir yer burası ikna oldum ben her ankette de aynı sonuç alınmaz.
Sanji yüz yamultma tekniğiyle o özelliğinide alır bununBu kadar zorlamaya gerek yok, açın Onigaşima'nın en yakışıklısı diye bir anket, Alber kardeşimiz bileğinin hakkıyla silip süpürsün.
Değil Onigashima serinin en yakışıklısı desek onda da zirveye oturabilir King. Adam öyle bir karizmaya sahip.Bu kadar zorlamaya gerek yok, açın Onigaşima'nın en yakışıklısı diye bir anket, Alber kardeşimiz bileğinin hakkıyla silip süpürsün.
Nika mı daha yakışıklı alber mi desen bu site nika’ya oy atar.Bu kadar zorlamaya gerek yok, açın Onigaşima'nın en yakışıklısı diye bir anket, Alber kardeşimiz bileğinin hakkıyla silip süpürsün.
Burada genel olarak bir küçümseme var King'e karşı. Sanji sevgisi de son zamanlarda arttı gördüğüm kadarıyla.Worstgen'de aç bu anketi %70 King der. Korsanfan'da Sanji'yi pek sevmez sen yanlış biliyorsun.
Bence kazanamaz.Bu kadar zorlamaya gerek yok, açın Onigaşima'nın en yakışıklısı diye bir anket, Alber kardeşimiz bileğinin hakkıyla silip süpürsün.
"Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."King forumda daha Cracker level Luffy'e kaybediyor, king için hic umut yok gibi![]()
Yeni bir yüz yeni bir kimlik. Estetik ameliyat olup Benn Beckman fanı olarak dönmelisin foruma."Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."
Ölmek var dönmek yok usta. Ölmek var dönmek yok..Yeni bir yüz yeni bir kimlik. Estetik ameliyat olup Benn Beckman fanı olarak dönmelisin foruma.