Raid suit olmasa Sanji parça pinçik olurdu. Kendi de diyor zaten baya sağlam bu suit diye.Evet kurdu ama tekleme falan yok.Çizik bile almıyor Sanji o ataktan sonra.
Raid suit olmasa Sanji parça pinçik olurdu. Kendi de diyor zaten baya sağlam bu suit diye.Evet kurdu ama tekleme falan yok.Çizik bile almıyor Sanji o ataktan sonra.
Base Sanji'yi Queen paramparça etti zaten.King yok bile ederdi.Aksini demiyorum.Raid suit olmasa Sanji parça pinçik olurdu. Kendi de diyor zaten baya sağlam bu suit diye.
Bu adam ne diyorsa yalan, ne diyorsa yanlış, ne diyorsa hurafe, ne diyorsa sallama, ne diyorsa öyle böyledirSanji'nin en "güçsüz" ve zayıf sağ kol olan King'i yeneceğini düşünüyorum.![]()
Smoothie ile King savaşmasın, sevişsinBu gidişle Smoothie'ye bile kaybedecek seninki kartlarını doğru oynaman lazım Sanji çok yanlış hamle oldu. Konudan resimleri ve açıklamaları sil kurallara aykırı vs konusu diye kapatsınlar. İki gün iki gece tetikte bekledikten sonra Smoothie vs Alberto aç. O gün senin günün olacaktır dostum.
Yanlış yere oy atmışsın onu bi düzeltiver...Evet bu da gol değil.
Yok doğru yer onda sıkıntı yok da beklemiyordum bu kadar daYanlış yere oy atmışsın onu bi düzeltiver...