Zoroda dansöz kılıcı aldı Oden hakili napacan, ben Zoan yesin Sanji isterdim ama suit verdi Oda fakirin ZoanıJack mevzu değil mevzu Sanji'nin geleceği. Renkli dondan kurtulup özüne dönmesini ve terör estirmesini sağlayacak p-up o.

Zoroda dansöz kılıcı aldı Oden hakili napacan, ben Zoan yesin Sanji isterdim ama suit verdi Oda fakirin ZoanıJack mevzu değil mevzu Sanji'nin geleceği. Renkli dondan kurtulup özüne dönmesini ve terör estirmesini sağlayacak p-up o.
Dostum bu renkli don bir tek senin avatarında güzel o da senden ötürü yani. Sanji gibi zaten normalde de hayvan gibi güçlü olan adamın direkt kasları ve kemiklerine alacağı güçlendirme ona köpek gibi seviye atlatır. Seri sonu gelmesi beklenen seviyenin de yolunu yapar güzelce. Kıçı kırık renkli donla olacak iş değil bunlar.Zoroda dansöz kılıcı aldı Oden hakili napacan, ben Zoan yesin Sanji isterdim ama suit verdi Oda fakirin Zoanıen azından dizaynı idare ediyor şaklaban gibi değil.
Queen Drake olmasa Sanji'yi beşe böler. xd
Diyemeyiz. Büyüktür yazan ellerimiz kurur mazallah......
Sanji hakkında en objektif yorumlara ulaşmak için: @Eric Cartman@kekomancer ve @Eric Cartman adlı kişilerin Sanji yorumlarına itibar etmemenizi şiddetle öneriyorum.
İyi forumlar
Keko zaten Luffy fanı ama Eric'in her fırsatta kendini Sanjici ilan etmesi tiksinç bir şey.
Sanji Queen ile birleşip Drake'i mi alacak?Cartman ne diyorsa tersi çıkıyor zaten.Rahat ol Capori.
Niye la? Herif yoktan diable var ediyordu açıklaması olur. Çok büyük olay var o gen mevzusunda. Adam şeytan meyvesi gibi bir şey yapmış hem de yüzebiliyor.O genler uyanırsa Sanji fanligini şak diye bırakırım.
Yav öylede vermiyor kefere bi Mithik Zoan adama ben napam, bence görünmezlik için geldi suit yoksa başka açıklaması yok ama o botlar gitmeli çok kötü duruyor. Benim hala Sanjiden ümidim var şöyle Oda versin Quilin zoanı Sanjiye bak nasıl Yonkoular kaçacak yer arıyor.Dostum bu renkli don bir tek senin avatarında güzel o da senden ötürü yani. Sanji gibi zaten normalde de hayvan gibi güçlü olan adamın direkt kasları ve kemiklerine alacağı güçlendirme ona köpek gibi seviye atlatır. Seri sonu gelmesi beklenen seviyenin de yolunu yapar güzelce. Kıçı kırık renkli donla olacak iş değil bunlar.
Reis meyveye gerek yok Sanji için bak adamın elinde kendisi için en uygun güçlenme imkanı mevcut. Tekmelerinin ne kadar sert, ne kadar güçlü olacağını sen hesap et artık. Hızına, dayanıklılığına falan hiç değinmiyorum bile. Uçar Sanji yeminle tutamazsın.Yav öylede vermiyor kefere bi Mithik Zoan adama ben napam, bence görünmezlik için geldi suit yoksa başka açıklaması yok ama o botlar gitmeli çok kötü duruyor. Benim hala Sanjiden ümidim var şöyle Oda versin Quilin zoanı Sanjiye bak nasıl Yonkoular kaçacak yer arıyor.
Bir ark önce uyanmamis olan gen şimdi uyanırsa çöp olur.Niye la? Herif yoktan diable var ediyordu açıklaması olur. Çok büyük olay var o gen mevzusunda. Adam şeytan meyvesi gibi bir şey yapmış hem de yüzebiliyor.
Oda kotarırsa çok güzel bağlayacak o konuyu.
Jack'i dövdükten sonra yapar onu.Queen Drake olmasa Sanji'yi beşe böler. xd
Sanji>Sasaki diyebilir miyiz emin değilim.
Sanji hakkında en objektif yorumlara ulaşmak için: @Eric Cartman
Ben Zoro fanıyım zaten.
Sanji Queen ile birleşip Drake'i mi alacak?
Öyle düşünme asıl şimdi uyandırırsa hasır şapkalar gerçek ailem gibi bi anlam kazanır daha bi güzel olur.Bir ark önce uyanmamis olan gen şimdi uyanırsa çöp olur.