0. Luffy kazandığı dövüşü verdi. Son vuruş için 2 saniyeye ihtiyacı vardı. 10-15 saniyeyi dövüş bitti sanıp bırakarak harcadı.
Kesseydi o zaman. Cracker de kuklanın içinden çıktığında boundman'ın boynuna vursa dövüş biterdi ama koluna vurdu.
Law gamma knife yerine boğaza veya kalbe kılıç soksa dövüş biterdi. 50 benzer örnek çıkar.
Redhawk hody'i yüzlerce metre ileri uçurdu. Dof sadece 2-3 metre ileri gitti.
Grizzly magnum ceaser'ı adanın diğer tarafına attı. Çelik kapı falan dinlemedi. Başkalarına bu etkiyi yaratmaz.
Hatta başka karakterden örnek vereyim King hibrit modda zoro'yla çarpışınca adanın diğeri tarafına uçurdu.
Kata'nın power mochi'si luffy'i uçurdu.
Yumruğun kuvveti iyiyse uçurur. Senin dediğin anca cracker'e yaptığı balon tekniğinde geçerlidir.
Alakasız örnekler vermişsin.
Ben Dofun direkt kazandığı plot durumları söylüyorum. Abdullah ve Jeet yardım etmese, Dof Luffyi iple paketlemese, Luffy kucakta taşınmasa Dof Luffyi en az 3 defa öldürüyordu.
O senin dediğin son vuruş olayında Dofun düşeceğinin garantisi var mı, Dof Boundmanin düz yumruğuyla değil KKG ile düştü. Senin bu örneğin zaten benim yukarda verdiğim Dofun kazandığı örneklere benziyor ancak tam olarak aynı değil, Dofun galibiyetleri daha net. Luffy sudan çıkamaz, G4 bitince kaçamazdı. Plot tamamen Luffy lehineydi.
Cracker örneği hatalı, çünkü Crackerin boyna vuracak pozisyonu yok, kuklayı parçalayan kola kuklanın içinden çıkıp saldırıyor onda bile kolu bile kesemiyor, Dof Luffynin kafasını kesmeye çalışıp kesemese neyse oyle bir sahne bile yok, sacma sapan elini baglayip asagi atiyor.
Gamma örneği de hatalı, iç organları eritmek yerine niye boğaza saplasin. Law yapacağını yapti, oldurucu teknik vurdu, Dof karsi teknik uyguladi kurtuldu. Benim dediğimle bu örnek bir değil, benim verdiğim örnekte Dof Luffynin elini bağlayıp aşağı atıyor. Öldürücü bir vuruş vursa ve Luffy kurtulsa anca bu örneğin tutar, o yüzden hatalı örnek.
Hody ve Dof arasındaki olay Dofun daha dayanikli olduguyla acjklanir. Ama diger verdigin Zoro ve Luffy örneklerinin benim dediğimle bir ilgisi yok.
Ben net şekilde aynı tekniğin ( G4 Boundman) aynı cussede olmayan rakipler üzerindeki etkisini açıklıyorum. Buradan da Cussece daha ağır olanın daha az etkilendiği gibi bir orantı çıkıyor çok basit ve net yani. BM uçmuyor, Kata az uçuyor, Dof daha çok uçuyor çünkü daha az Cusseye sahipler. Elbafli deve vursa yerinden oynatamaz ama gidip Greenbitli elfe vursa daha çok uçurur çok basit mantık. Ayrık durum varsa bunu dayaniklilikla aciklayabilirsin. Misal Roger bir slashla Odeni ucuruyor, ayni slashla bir devi uçurabilir mi, tekler bayıltır ama uçuramaz.