Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    241
Kuş kafesi yapmasa ifadesi altı bomboş bir ifade. Kuş kafesi yapıyor diye enerji harcıyor manasına getiriyorlar. Kaido'da da aynısı vardı. Oda ada uçuruyor muhabbeti. Bunların enerji götürdüğüne dair bir tane işaret ima yok. Luffy gibi enerji sorunu çektiklerini görsek gam yemeyecegim. Lafta kalıyor olay.
Zaten enerji ile alakalı değil onunki bence.Kaido ada taşıyor sonra o enerjisi ile sıkıntılar yaşıyor ama Dof bilinciyle alakalı bence.Mesela Sugar meyveside o zaman herkesi enerjisi ile oyuncak yapıyor ve o halde tutuyor denebilirdi.Bazı yetenekler böyle açıklanamaz bir halde.Koca amiral bile kafes itmeye çalışıyordu hani rezillik :D
Edit: Sen zaten sonradan belirtmişsin Sugar örneğiyle bilinç olarak kullanımı aktif olabileceğini aklın yolu bir.
 
Konunun Zoro'nun zor kazanıp kazanmaması ile alakası ne peki? Sanji'den bahsederken illa Zoro ile kıyaslamana gerek yoktu.
Tartışmayı başlatan kişi Zorocu olduğu için Zoro'yu da bu mücadelenin içine sokmak gerekti. Malum Zorocu arkadaşlar Zoro'nun bu dövüşü rahat alacağını düşünüyor ve Sanji'nin de zorlanacağını hatta bazıları alamayacağını düşünüyor. Seninde malumundur Zoro da Sanji de Korsanlar Kralı'nın kanatları yani aralarında büyük bir güç farkı yoktur. Birini şişirip diğerini itin bir yerine dürtmenin kimseye bir faydası yoktur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık