Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    241
Kaidoda var. Adam savaşın sonuna gelirken zayıfladığı için ada sallanmaya başlıyor sonra da düşüyor zaten. Demek ki Kaidonun enerjisiyle bağlantılı.
Bu gücün onu zayıflattığı enerjisini yediği anlamına gelmiyor. Oyuncakçı kız da bilinci gittiğinde gücün etkisi kaybolmuştu. Moriah'in gölgeler üzerindeki etkisi kaybolabiliyordu. Dof'un da bilinci gidince gücü kaybolmuştu.
 
Bu gücün onu zayıflattığı enerjisini yediği anlamına gelmiyor. Oyuncakçı kız da bilinci gittiğinde gücün etkisi kaybolmuştu. Moriah'in gölgeler üzerindeki etkisi kaybolabiliyordu.
Bu dediğinin bu kişiler bayılınca olan şeyler. Kaido aktif savaştayken ve enerjisi tükenmeye başlayınca ada artık stabil duramıyordu.
 
Dof orada kılıcı tutup çekememesi için sıkıyor tabiki eli kanayacak. Kaido'nun bile eli kanadı kılıç yediğinde kınlardan.

Bu arada irade anlamsız ne demek Rhman :artiz:
güzel bi konu önerisi olmuş, açılmadıysa açılabilir. 9 Kızıl Kından Kaç Tanesi Doflamingo'yu Yenmeye Yeter?
Enerjiye bağlı olmasa zaten, bilinci gidince teknik neden gitsin? Demek kurmalı saat değil bu teknikler, kullanıcının enerjisine bağlı.
bilinç-yetenek bağlamı sugardan geliyordu sanırım. zayıf bi çocuk sonuçta ondan enerji şeysi çıkar mı bilemedim
 
Queeni yenmiş adamı doffla kıyaslamak hakarettir. Doff güçsüz demiyorum o da olduğundan daha güçlü şekilde dönebilir ama lucci gibi bir seviye atlaması beklemek manasız. Lucci time skip öncesinden bir karakterdi. Doffsa bikaç ay öncenin mevzusu.
Fark etmez. Dof gibi sevilen ve serinin en iyi kötüsü olan bir karakterin Croco'dan güçsüz kalması kafana yatıyor mu ?

Bazı karakterler serinin güç ivmesine bir şey yapsalar da yapmasalar da ayak uydurur. Dof da bu karakterlerden biri olacak.
 
Law'ın aman balıkları kesmeyeyim Dof'la dövüşecem deyip enerji harcamaktan kaçındığı yerde adam tüm adayı kuş kafesine aldı kardeşim.

Luffy'nin, bana 10 dakika verin soluklanayım dediği yerde herif saatlerce kuş kafesi açık tuttu.

Ufak ve önemsiz ayrıntılar bunlar tabi! Pessssssssss!

Dövüş uzasaydı değişen bir şey olmazdı evet. Luffy 1 kere değil 5 kere yenilmiş olurdu :fool:
Law'ın meyvesinin şarjı bi istisna. Bunu sen de biliyorsun. Karakter zayıfladıkça meyve gücü azalır bunu biliyoruz. Dof'un da zayıfladığını inkar eden yok. Ama böyle şarj muhabbeti sadece law'da var.

Dof boş otururken kafes sabit duruyor. Dövüşe başladıktan sonra kafesi kapatmaya başlıyor. Gear 4'ten sonra kafesin hızını da arttırıyor. Dövüş performansını önemli derece etkileyecek bişey olsa tam tersini yapması lazımdı.

Saatlerce dediğin şey max 2 saat. Bunun 1 saatinde dövüşüyor. Uzun süre dövüşse anlarım da 10 saat bisküvi üreten cracker, 5-6 saat uyanış kullanarak dövüşen kata bundan kat kat fazla yorulmuştur.

Dof'un yaptıklarını saymayı seviyorsun da adamın kendi ağzıyla söylediği şeyi görmezden geliyorsun. Luffy "law'ı almak için önce beni öldürmen lazım" dediği zaman dof "o zaman yolun yarısındayım" diyor. Dövüşün başı bu.

Iki taraf da tam güç değildi. Law saklamaya çalıştığı meyve şarjını dof + amiral'e harcadı. Law, luffy, dof üçlüsünün hepsi handikaplıydı.

Dof 5 kere boundman süresi bitene kadar ölü taklidi yapacaksa dediğin gibi luffy 5 kere yenilebilir. Aksi takdirde luffy'nin g4'ü de 20 dk'da bitmeyeceği için sonuç fazla değişmezdi.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık