Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    241
Aynen ya, Doflamingo; Cracker, Kuin ve Jack'ten güçsüz. :D

R: Commanders of Kaido’s crew all have names based off a card or card game huh


O: That’s right, the 3 lead performers are obvious, all the Tobi Roppo, Numbers, and headliners, excluding Drake, Apoo, and Hawkins who came from elsewhere, are either named after card games or cards like KQJ and 1-10. If I listed all of them here I’ll be out of space. There are probably plenty of them who you feel like you have never heard of, there’re all kinds of ways to play cards in the world. By the way, in Dressrosa Doflamingo was called “Joker”, that’s leftover of early Doflamingo, who was designed to be fought in Wano as Kaido’s strong ally(強力なカイフウの仲間). It’s great that such a troublesome enemy is already dealt with in Dressrosa!



Seriyi iyi takip ediyorum zaten. Hangi oyunda joker zayıf diyorum sana. Oyundan oyuna değişiyor önemleri ve değerleri. Bir yerden duymuşsun, onu yazıyorsun kartlara göre sıralanmış diye. Önce kendi fikriniz olsun. Dof'un joker diye adlandırma nedeni, önceden KAido'nun güçlü bir ortağı olarak Wano'da yer alacak almasından ötürü. Jack'ten falan güçsüz olmasından ötürü değil, ki Joker wildcard olarak geçer, bir standart destelerde olmaz zaten. Belli kalıba oturtamazsın.
zamanında doflamingoyla fahri yonkou diye dalga geçmiş olsam da onun espirisi dediğin gibi joker olmak, joker pek çok oyunda yerine geçen ve oyun bitiren kart. erken boss olma sebebi de bu yüzden, çünkü kaidounun yerine geçiyor bi süre, kaidou onu pörtletmesin diye erkenden işi bitirmeye çalışıyor. jack ve queen in daha güçlü olma ihtimalini bilemem, çünkü doflamingoyu indirdiği zamandan bu yana 5 sene geçmiştir ve oda zaman geçtikçe herkesi güçlendiriyor. doflamingo bundan payını almamış olamaz.

fakat kafamın almadığı law o zamanlar doflamingo ile aşık atamıyor :S belki önceden güçten düşmesi ve handikaplı kalması belki de odanın sırf luffy gelip günü kurtarsın diye yan karakter çizmesindendir. fakat güncele bakınca adam uyanış açıp linlin ile kapıştı (kidd in büyük katkılarını unutmayalım elbette), üstüne teach ile kapışmaya başladı. yani uyanışıyla birlikte güç seviyesi baya yükseldi. şu an doflamingo ile kapışsa nasıl geçer karşılaşma bilemiyorum, üstünlük doflamingoda olmayacaktır :S

sanjinin doflamingo ile ilk karşılaşması sonrası düştüğü ters durum, zamanında law ın da düştüğü ters duruma bakınca, yok yine de aşağıda kalıyor, güçlerini bilmediğin rakibe bodoslama dalarsan maymun ederler. aynı şekilde güncelde karşımıza çıkan bi lucci var, baya gelişmiş uyanış açmış ama arada çok daha büyük gelişim sağlamış zoro ızgara edip geçiyor. lucci de zamanında bosstu doflamingo da bosstu ama doflamingo çok daha güncel joker boss, sanjinin aradaki farkı kapatması için daha çok arc geçmesi lazım.

jokerin erken boss, law ın o zamanki hali, sanjinin queen karşısında gen uyanışı açması :S (meyvesiz uyanış ilginç), bakınca doflamingonun üstünlüğü hala duruyor gibi. şu an sürekli içeride yatırmalarına, rutubetli havayı ciğerine çekip, magellanın cırcır nöbeylerine dayanaması vs bunlar da p.up verecektir. çünkü nasıl ana karakter her dövüşünden daha güçlü çıkıyorsa, rakibi de güçlü çıkıyor, o da gelişecek. yani erken boss++ çıkacak ve kaidounun astlarından güçlü olacaktır. ben yenebilme ihtimalini dövüş içindeki motivasyonuna bağlıyorum ama çok düşük ihtimal. o yüzden ıh yenemez.
 
Joker'in yeni dünyadaki ağırlığı sağ kollardan fazladır buna laf yok. Toplu savaşta da çok değerli adam. Parazitle savaşın yönünü değiştirir.

1v1'de o seviyeleri göstermedi. Bahsettiğiniz seviyelerde olsa sadece dof'a basardı dezavantajları. Onun yerine Law arc başında meyvesinin şarjını dof+amiral'e karşı harcamış. Luffy için de dof'un kendisi "yarı ölü" diyordu dövüş başında.

Dof yenilemeyecek biri değildi. Law'ın aradan çıkması lazımdı. Luffy'nin de çabuk indirmesi lazımdı. Sonuç gördüğümüz senaryo oldu.
 
Dof un gücü artık Sanji karşısında anca sakallarını kesmekten öteye gitmez.Oda karşımıza tekrar çıkardığında muhakkak tüm eski karakterlerde yaptığı gibi buff gelecek.Gelse bile Luffy üçlüsü zorlanmadan alır Doff u.
 
Kaido baya dövdü yalnız. Final çarpışmaya kadar kaido öndeydi yine. Gear 2 icadıyla da lucci'yi zar zor aldı.

Böyle ezilen sadece dof oldu. Yediği handikaplar da dövüşün süresini azaltacak şeyler. Law yaralamasa ne olacak tekme gücü boundman'ı aşacak seviyeye mi çıkacaktı? Ada turuna çıkmak yerine 5 metre geri gidecek dayanıklılığı mı olacaktı? Bunlar yine aynı kalacak şeyler.

Luffy'nin 20-30 dk'da bitirmesi gereken dövüş 3-4 saat sürerdi handikaplar olmasaydı. O zamana kadar da kafes kapanırdı.
Law'ın aman balıkları kesmeyeyim Dof'la dövüşecem deyip enerji harcamaktan kaçındığı yerde adam tüm adayı kuş kafesine aldı kardeşim.

Luffy'nin, bana 10 dakika verin soluklanayım dediği yerde herif saatlerce kuş kafesi açık tuttu.

Ufak ve önemsiz ayrıntılar bunlar tabi! Pessssssssss!

Dövüş uzasaydı değişen bir şey olmazdı evet. Luffy 1 kere değil 5 kere yenilmiş olurdu :fool:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık