Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    241
Sanji'ye sorsak Dofy der. Joker kartının da jackten güçsüz olduğunu öğrendik çok şükür. Bizim bildiğimiz joker her kart yerine geçen en iyi kart ama arkadaşlar bizden daha iyi biliyor.
Kart oyunu bilmem. Ben SBS' de gördüğümü yazdım. Tobi Roppo üyeleri de bir kartı temsil ediyor. Joker en güçsüz kart demedik ayrıca. Oyundan oyuna değişir.

Dof'un Kaido gözünde amacı gücü değildir. siz ne derseniz deyin sıralama değişmeyecektir.:)
 
Bak en başından beri ne yazıyorum ben. Kendine özel sanman ne kadar şeker. Okuduğunu anlama da yok, erlik izlemekten müsilaj olunmuş. :D Neyse hadi saldım....
Şu soruyu başkasına mı sordun? Cracker güçlü diyen adama neden sırf Sanji bilmem ne diye sorulur?

''En büyük hayali Judge'ı geçmek olan, onun rakibi Kuin nasıl güçlüymüş acaba Dof'tan? :D Sırf Sanci dövüştüğü için mi?''

Seviyeyi düşürüp bomboş konuşmaya başladın.
 
hahahahah güldürdün valla, zoro neden kaçsın ki doff'un ataklarından, he sanji kaçmak zorunda kalırdı o ayrı :D,zoro kılını kıpırdatmadan kılıçlarıyla tanklar sonra allahına kavuşturur ama evet doğru sanjinin uçmak tan başka çaresi yok, illa doff'a karşı canavar üçlü sıralaması istiyorsan sıralayayım Nİkalı luffy>zoro>nikasız luffy>sanji :good:
Uyanış formunda bütün alanı sicim yaptığı için Luffy ve Sanji'nin bu saldırılardan sıyrılması çok daha fazla. Daha bir arc önce Apoo'ya karşı Drake ile birlikte saldırıyordu, Doflamingo da beni Allah'ıma kavuştursa diye eli arkasında bekliyor zaten hey Allah'ım ya.

Canavar üçlü sıralaması öyle değil şöyledir; Gear 5 Luffy>>>>Luffy>>>> Enma'lı Zoro>=Sanji>>>Enma'sız Zoro
 
Zoro gömmedim ki, okuduğunu anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Zoro kazanır dedim ama Sanji ve Luffy'ye göre fazla zorlanır dedim. Luffy ve Sanji havada yürüyüş yaptıkları için saldırılardan daha rahat kaçabilirler ama Zoro'nun öyle bir olayı olmadığı için zorlanır.
Konunun Zoro'nun zor kazanıp kazanmaması ile alakası ne peki? Sanji'den bahsederken illa Zoro ile kıyaslamana gerek yoktu.
 
Luffy, Zoro, Sanji alır.
Jinbei aşırı zorlar kaybeder.
Franky, Robin orta, düşük zorluk verir.
Brook, Chopper düşük zorluk
Diğerleri çöp
 
Sanji eğer ilk karşılaştığı gibi kukla olursa kazanamaz. Jozu bile sabit kalmıştı kurtulması zor olur. Zoro'da kukla olur diyenler olabilir ama Zoro h.haki sahibi olduğundan King'e yaptığı gibi telleri geri ittirebilir yani bu kukla olayını bozabilir.
Eğer Sanji kukla olmazsa Doflamingo'yu yenebilecek güçtedir hatta gücünü sınırsız kullandıktan sonra Kata ve King'i de yenebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık