Öyle deme, ona yemek vermişlerdiLuffy, Viski Tepesi'nde işin aslını astarını öğrenmeden Zoro'ya daldı. Ben bunu sorun edeni hiç görmedim. Sanji ise eli-kolu bağlı bir durumda, herkesi kurtarmaya çalıştığı için bunları yaptı ama Sanji tu kaka.

Öyle deme, ona yemek vermişlerdiLuffy, Viski Tepesi'nde işin aslını astarını öğrenmeden Zoro'ya daldı. Ben bunu sorun edeni hiç görmedim. Sanji ise eli-kolu bağlı bir durumda, herkesi kurtarmaya çalıştığı için bunları yaptı ama Sanji tu kaka.
Çünkü Sanji aklı başında sağlıklı bir insan diğer yandan Luffy özürlü ya da en azından çocuk gibi.Büyük bir insandan büyük davranışlar beklersin.Luffy, Viski Tepesi'nde işin aslını astarını öğrenmeden Zoro'ya daldı. Ben bunu sorun edeni hiç görmedim. Sanji ise eli-kolu bağlı bir durumda, herkesi kurtarmaya çalıştığı için bunları yaptı ama Sanji tu kaka.
Anketi koyan bilinçli yapmış bunu.Yahu ölsün konuldu diye insanlar suçsuzu işaretlemiş. Seçenekler bilerek üst noktalara çekilmiş. Bu da insanların kafasını karıştırıyor...
Daha 2 gün önce @Alpamis le tartıştık bu konuyu, iddianın hatrına biraz sallamışsın PhoneixLuffy, Viski Tepesi'nde işin aslını astarını öğrenmeden Zoro'ya daldı. Ben bunu sorun edeni hiç görmedim. Sanji ise eli-kolu bağlı bir durumda, herkesi kurtarmaya çalıştığı için bunları yaptı ama Sanji tu kaka.
Kanka bu tayfa Luffy Law'ın saldırısını övmesine ve etki etmemesi imkansız demesine rağmen kesinlikle etki etmedi diyen tayfa ne bekliyon.Sanji hatalı olduğunu kendisi kabul etti zaten. Hatasız diyenler daha neyi savunuyorlar?
Luffy de karşı çıkmadı bu duruma. Nami zaten hala kızgın.
Enteresan.
Bilinçli yazdım onu.Benim nasıl anket seçenekleri koyduğumu bilmeyen arkadaşlar hemen yaftalamış. Bu arkadaşlara kütüphanedeki karakter anketlerinin seçeneklerine bakmalarını tavsiye ediyorum.