En güzel yorum buydu ya.Sanji sonuna kadar suçludur, zira E. Odanın kimseyi öldürmeyeceğini artık öğrenmesi gerekiyordu. 20 yıldır öğrenemediyse kendi kabahatidir.![]()

Suçsuzdu elbette.
En güzel yorum buydu ya.Sanji sonuna kadar suçludur, zira E. Odanın kimseyi öldürmeyeceğini artık öğrenmesi gerekiyordu. 20 yıldır öğrenemediyse kendi kabahatidir.![]()
Ahaha en irade sahibi Zoro mu? La adam g.t korkusundan ismini söyleyemiyor ve üstüne de Luffy'nin ismini söylemesine izin vermiyor.Neyin iradesiymiş bu?Her şeyi geçtim şu hareketleri Zoro'nun yaptığını düşünemiyorum ya. Kaptana sormadan gidecek, kaptanı dövecek ve bir kızın peşinde koşup, gerçekleri görünce ağlayacak hahahah. Ya Zoro nasıl bir karaktersin ki sana böyle ezik şeyler yakışmıyor. Bu tayfada ki gerçek korsan Zoro'dur, çocuk oyunumu bu? Eyyyy Sapık herif istediğin zaman git, istediğin zaman gel yok öyle. İşte bu yüzden bu tayfanın en irade sahibi ve olaya en hakim olan adamı Zoro reis. Adam ne tayfayı bırakıyor ne de tayfayı bırakanın peşinden koşuyor. Şu Sanji'nin yaptığını killer yada Jack falan yapabilir mi yahu? Luffy çok yufka yürekli maalesef. Ama Sanji de irade yok işte o yüzden şaşırmamak lazımOh be güzel zehir attım ahahahhaha
Kinemon söyleme dediği için söylemedi yapma lütfenAhaha en irade sahibi Zoro mu? La adam g.t korkusundan ismini söyleyemiyor ve üstüne de Luffy'nin ismini söylemesine izin vermiyor.Neyin iradesiymiş bu?
Dediklerinin hepsinde haklı çıktı adam. Ekstra durumlar olmasa tayfa Big mom'un adasında ölecekti. Adeta bir ergen gibi iş yapan Sanji'ye söylemesi gereken şeyleri söylemiştir. Sen düşünebiliyor musun gerçek korsanların böyle yapabileceğini? Mesela Killer yada Jack ben gidiyorum işte evleneceğim falan deyip, kaptanı dövecekler ve Kid yada Kaido buna izin verecek? Çocuk oyuncağımı bu? Valla kelle alırlar kelle. Zoro az bile söyledi.Zoro'nun Zou'da Sanji hakkında söyledikleri yeter aslında nasıl bir karaktere dönüştüğünü görmek için.
Yine plan yüzünden reis. Sanji'nin ağzının suları akıyordu geyşa muhabbetini duyuncaKeza kendine teslim edilen tayfa üyelerinden Robin'in geyşa olmasına izin vermesi de yeter aslında.