Beyaz tavşana dikkat et teorinde, önemli bir rol oynayacaktır.Yakında yazacağım Big Mom teorisi ile Sanjinin ölüp tekrar dirilmesi mantıklı bir hale gelebilir.
Güzel teori![]()

Beyaz tavşana dikkat et teorinde, önemli bir rol oynayacaktır.Yakında yazacağım Big Mom teorisi ile Sanjinin ölüp tekrar dirilmesi mantıklı bir hale gelebilir.
Güzel teori![]()
Carrot 4. olur Jinbei olmasa belki derdim ama g2 luffyle dalga geçiyor adam.Sana katılmayacağım bu sefer. Yeni ekip Carrot, Zoro ve Luffy olur.
Bende nerde okumuştum hatırlayamadım.Oda Zoro'yu Shabondy Adasında öldürmeyi düşünmüşOda tayfadan kimse ölmeyecek demedimi ben mi yanlış biliyorum
Zoro'nun 944.bölümde öleceğine dair teoriler varBende nerde okumuştum hatırlayamadım.Oda Zoro'yu Shabondy Adasında öldürmeyi düşünmüşÖyle yazıyordu.Bilmem aslı var mıdır ?
Zoro'yu gösterip Mihawk'ı götürebilir.En sağ da hazine sandığının içinde haç varZoro'nun 944.bölümde öleceğine dair teoriler varT-shirt'e ve oturduğu mezar taşına dikkat
Teori'nin tamamı burada;http://orojackson.com/threads/the-death-of-zoro-chapter-944-odas-foreshadowing.9086/
-.- ettigi beddua sana donsunÖlmesi dileğiyle.
Güzel ayrıntılar.
O zaman Chopper ölsün. Hem hayalini law miras alır.Bu arada Sanji'nin ölmeyeceğinin asıl sebebini buldum. Seride miras bırakılan istek(inherited will) geniş yer tutuyor ve ölümler de(en azından iyi denebilecek karakterlerin ölümü) buna göre oluyor. Yani Oda bir karakteri öldürürse onun isteğini veya hayalini, misyonunu da birisine miras bırakıyor.
Sanji ölürse onun All Blue olsun, tayfada doldurduğu yer olsun bunları miras alacak birisi olmadığı için ölmeyecek diyorum.