Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukkenAllah eliyle yağdırıyor sanıyordum karıda buzluktan alıyordu heralde diyordum.
yanyana uyuynca cocuk oluyor sanıyordum
trafik canavarını bu sanıyordum![]()

Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukkenAllah eliyle yağdırıyor sanıyordum karıda buzluktan alıyordu heralde diyordum.
yanyana uyuynca cocuk oluyor sanıyordum
trafik canavarını bu sanıyordum![]()

Aynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukken![]()
Senin ki mantıklıymış. Ben direk haberlerde duyduğumda trafik canavarı yine can aldı sonra resim 4-5 yaşlarındayım ne bileyim. Gerçek sandım bide zaten çizimi de ürkütücü robot resim gibi bir şey sanıyordum. O aralar Ümraniye sapığı falan da vardı zati aklım çok bulanıktıAynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.
6-7 yaşında bir şeydim işte.
Bir gün İzmir de 6. sanayi sitesi var oraya giderken ağabeyime sorduydum bunun resmi niye burada aranıyor da çok büyük dedim bana şok edici gerçeği açıklamıştı. 
Sebebini hatırladımEminem'i de Türk sanıyordum.

Ben hala öyle sanıyorum.balıkla birlikte ayran-yogurt tüketilince zehirleniliyo sanıyordum.![]()