Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukkenAllah eliyle yağdırıyor sanıyordum karıda buzluktan alıyordu heralde diyordum.
yanyana uyuynca cocuk oluyor sanıyordum
trafik canavarını bu sanıyordum![]()

Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukkenAllah eliyle yağdırıyor sanıyordum karıda buzluktan alıyordu heralde diyordum.
yanyana uyuynca cocuk oluyor sanıyordum
trafik canavarını bu sanıyordum![]()
Aynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukken![]()
Senin ki mantıklıymış. Ben direk haberlerde duyduğumda trafik canavarı yine can aldı sonra resim 4-5 yaşlarındayım ne bileyim. Gerçek sandım bide zaten çizimi de ürkütücü robot resim gibi bir şey sanıyordum. O aralar Ümraniye sapığı falan da vardı zati aklım çok bulanıktıAynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.
6-7 yaşında bir şeydim işte.
Sebebini hatırladımEminem'i de Türk sanıyordum.
Ben hala öyle sanıyorum.balıkla birlikte ayran-yogurt tüketilince zehirleniliyo sanıyordum.![]()