Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanıyordum Ki

Trafik canavarını bende canavar sanıyodum gerçekte olduğunu düşünüyordum çocukken :D
Aynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.
6-7 yaşında bir şeydim işte.

Aynen bak bende öyle sanırdım.Ama benim öyle düşünmemin bir sebebi vardı , trafik canavarı tabirini daha önce duymuştum ve bir gün yanımızdan hızla bir araba geçti.Nasıl seçtim bilmiyorum ama içindeki adamı gördüm , böyle kap kara , ışıktan dolayı gözleri parlayan bir abimizdi.Aynı canavara benziyordu (Töbe sıfatla dalga olmazda) yanımızdaki adamda Trafik canavarı işte ne beklersin peh...Demişti.Dedim vay anasını.
6-7 yaşında bir şeydim işte.
Senin ki mantıklıymış. Ben direk haberlerde duyduğumda trafik canavarı yine can aldı sonra resim 4-5 yaşlarındayım ne bileyim. Gerçek sandım bide zaten çizimi de ürkütücü robot resim gibi bir şey sanıyordum. O aralar Ümraniye sapığı falan da vardı zati aklım çok bulanıktı :D Bir gün İzmir de 6. sanayi sitesi var oraya giderken ağabeyime sorduydum bunun resmi niye burada aranıyor da çok büyük dedim bana şok edici gerçeği açıklamıştı. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık