Hulk gerçek evet.Neden beni öldürmüyorsunuz, dayak atmayı bırakın ve beni öldürün artık diye ağlayabilirdi belki.
Hulk gerçek evet.Neden beni öldürmüyorsunuz, dayak atmayı bırakın ve beni öldürün artık diye ağlayabilirdi belki.
Gerçekten yenemeyebilir ama. Akainu çoklu savaşlarda daha iyi olabilirGerçekten Kid ve Law'ın Akainu'yu yenemeyeceğini mi düşünüyorsun? :d
Plot bile kurtarmayacağı için olabildiğince geç çıkacak karşısına. O seviyeyi geçmeden bu adamın karşısına çıkılmaz.Luffy yine olmezdi plot armor sayesinde ama 20 kişi kendini feda ederdi Luffy icin
Kid ve Law güçlü ama Akainu'yu yenemezler tabi ki .d Herkes BigMeme gibi bakışmaz deler geçer ?Gerçekten Kid ve Law'ın Akainu'yu yenemeyeceğini mi düşünüyorsun? :d
En son adam geldi diye Shanks adaya geldi plotu küçümsemePlot bile kurtarmayacağı için olabildiğince geç çıkacak karşısına. O seviyeyi geçmeden bu adamın karşısına çıkılmaz.
Kid sağ kol üstü, Law da ikinci komutana yakın bir seviyedidir, üstüne meyvesi çok ters. Bu ikisi amiral alsa hiç şaşırmam.Gerçekten yenemeyebilir ama. Akainu çoklu savaşlarda daha iyi olabilir
Akainu handikapsız dövüşen güçlü birini ne zaman delmiş ki şimdi delecek? :dKid ve Law güçlü ama Akainu'yu yenemezler tabi ki .d Herkes BigMeme gibi bakışmaz deler geçer ?
Olsun adam aynı anda 15 commandera yürüyor. Magellan in magma versiyonunu düşün çoklu savaşlardaKim çöp muamelesi çekiyor?
Kid sağ kol üstü, Law da ikinci komutana yakın bir seviyedidir, üstüne meyvesi çok ters. Bu ikisi amiral alsa hiç şaşırmam.
En son Teach'e 100 metre koşusu yaptırdı. Kaçmasa görebilirdik deliyor mu delmiyor mu ?Akainu handikapsız dövüşen güçlü birini ne zaman delmiş ki şimdi delecek? :d
Adam hayvan güçlü ve meyvesi çok tehlikeli. Hater olsam da bunları inkar etmiyorum ki ben. :dOlsun adam aynı anda 15 commandera yürüyor. Magellan in magma versiyonunu düşün çoklu savaşlarda
Malum, Teach de cesareti ile meşhurdur.En son Teach'e 100 metre koşusu yaptırdı. Kaçmasa görebilirdik deliyor mu delmiyor mu ?
Yok novalar güçlü zaten hatta lawi küçümseme bence. Oda vardır yc1 sadece Akainu hayvan.Adam hayvan güçlü ve meyvesi çok tehlikeli. Hater olsam da bunları inkar etmiyorum ki ben. :d
Hala novaların çöp olarak görülmesine şaşırıyorum sadece.
Malum, Teach de cesareti ile meşhurdur.