Hikaye sonu ayrı. İnsalıl suçunu geç zaten muhtemelen Dragon devrim yapacak.İnsanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı. Hikayenin sonunda yetki sahibi bir çok isim en iyi ihtimalle oraya gidecek.
Hikaye sonu ayrı. İnsalıl suçunu geç zaten muhtemelen Dragon devrim yapacak.İnsanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı. Hikayenin sonunda yetki sahibi bir çok isim en iyi ihtimalle oraya gidecek.
İmpel Down'a gitme sebebi o yalnız. Ve evet. Oraya da hikaye sonu gidecek diye tartışıyorduk.Hikaye sonu ayrı. İnsalıl suçunu geç zaten muhtemelen Dragon devrim yapacak.
ben ejderler iyi mi dedim? ya da oharalılar kötü mü dedim? azcık mantıklı oku yorumumuHe bu arada gecmisi saklayip gizleyen her turlu pisligi yapan kutsal ejderler iyi ama oharalilar kötü mü yani?Bu mu mantigin senin
Sakazuki bile çocukluktan kılıç koklayarak bu seviyeye gelmiş.Kolundaki kılıç dövmesi ve çocukluğunda elinde kılıç olması detayı dikkat çekici.
Bu bitiriciliği oradan geliyor demek.Sakazuki bile çocukluktan kılıç koklayarak bu seviyeye gelmiş.
Aynen.Bu bitiriciliği oradan geliyor demek.
Alayının menşei Wano.Sakazuki bile çocukluktan kılıç koklayarak bu seviyeye gelmiş.
Bunu Ohara'daki tahliye gemisinde hayatını kaybeden yavrucaklara da söyle.Adamdır