Ben güncelleyince ekleyecektim zaten bunu. Gerek yoktu. Neyse.Bende birşey'ler ekleyeyim...
Spoiler olabilir...
Akainu'nun sol kolunda çiçekli bir dövmesi sağ kolunda aşağı doğru bakan bir kılıç vardır
Kanıt:http://www.mangavadisi.net/hemenoku/One_Piece/592/2
Akainu yenildiği zaman güncelleyeceğim. Birçok konu savaş yüzünden bekliyor. Mesela Sengoku'yu yarın güncellerim. Meyvesi animede görüneceğinden.Üstadım ne zaman güncelleyeceğini bilmediğim için...ben sadece birşey farkettim eski mangalara bakarken onu söyleyeyim dedim...
Harbiden kötüdür ama. Çeviri demeye bin şahit ister.Oradan okumuyorum zaten...ayrıca senin bir başkasının yaptığı çeviri ister iyi ister kötü olsun o adamların verdiği emeğe dil uzatmaya hakkın yok bunu bil öncelikle...sonra gel yorum yap...konuşmak istiyorsan dha fazla gel özel'den konuşalım konu sapmasın...![]()
wikide öyle yazıyor arkadaşta ona göre çevirmiş herhangi bir sallamasyon yok yaniBu teoriyi anime izleyenlermi yoksa akaınu fanlarımı ortaya attı şu varki çok güçlü bi yetenek ama dünyayı yok edebileceğini sanmıyorum...
Yıkım gücü değil. Karşılaştırmalı güç.Bu teoriyi anime izleyenlermi yoksa akaınu fanlarımı ortaya attı şu varki çok güçlü bi yetenek ama dünyayı yok edebileceğini sanmıyorum...
inş. luffy haşat eder ağzını burnunu kafasını gözünü patlatır da biraz rahatlarım (tabi şu an için imkansızbu adamın sonu berbat olcakmış gibi