Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Sanki bu seriden değilmiş gibi bir karakter. Öyle bir ciddiyet var adamda. Ha tabii ki memnunum.

Bununla beraber filo amirali olunca hafiften Sengoku durumuna düştü. Garp'ın Sengoku'ya çektirdiklerini şu an Fujitora ona çektiriyor. Fuji bu kadar kolay delememeliydi Akainu'nun yönettiği bir oluşumu. Güç olarak çok fark olmayabilir belki ama Akainu şahsiyet olarak ağır bir insan.

Amiraller sözünü dinlemiyor ve söz geçiremiyor. Filo amirali olarak pek ağırlığını göremedim. Borsalino’yu wano’ya salsa iyiydi.

Wb en güçlü deyip çekilmedi. Baya saldırdı bu adam ona. WB'ye en çok darbeyi indiren oldu, karşılığında (görünende bir şey yok) bi kalıcı sıkıntı dahi almadı. Geleceğin potansiyeli Luffy'i anlayıp onun başını daha ufakken ezmeye uğraştı. Dünyanın en güçlüsüyüm diye keh keh gezen BB birader, bunu görünce grup olarak topukladı.

Adam mükemmelik abidesi.

Yeni Dünya'ya karargah taşıması niye büyütülüyor anlamıyorum. Doffy'nin de adası var la. Sanki karargahı yonko bölgesine dikmiş. :)

Sanmıyorum. Hele seri sonu için hiç sanmıyorum.

O değil zamanında hangi kafayla oy verdiysem, "adam işini yapıyor" demişim. Hangi iş, hangi adam ? Ayıp bana.
Seri sonunu kestirmek güç, ben şu an için konuşuyorum. 4 Yonkou, Dragon, Mihawk, Saka, diğer 3 amiral ve Kuzan şu an OP evrenindeki en güçlü kişilerdir bence. Im'in ise kişisel gücünden ziyade başka özellikleri olduğu kanaatindeyim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık