E luffy şu an Kaido işe teke tek vs atamıyor ki. Sonraki arc anca bir imparatorla başa baş dövüşecek seviyeye gelir.Bir de şey her zaman mesela rakibin gücü katlanarak gitmeli mi ? Akainu oldu diyelim bir arc sonraki rakip. O kk lvl bundan sonra bir düşman daha olunca o da kkden bile güçlü mü olacak mesela ?
Bekleyip görecez o vakit, ben Akainu'ya büyük bir boss olmayı yakıştırırım, belki final boss olmaz ama.Mugiwara tayfasına kalması şart değil. Teach için shanks var, denizciler için devrimciler var. Luffy’e yardım için filo gelecek. Belki diğer ülkeler de gelir. Büyük savaşta herkes birbirine girecek. Orda baş kötü Akainu olmaz. O büyük savaş haricinde de denizcilerle işleri olmaz.
Büyük savaşın, son savaşın baş kötüsünün hikayede bi anlamı olur. Ya korsanlar kralı olmakla ya da one piece’le alakalı bişey olur. Kardeş intikamı olmaz.
Yamato veya sabo bence daha uygun. Ateş vs magma veya buz vs magma güzel dövüş olur.
O değil de bir an için silüet değilmiş gibi düşündüm. Sanki bir anda ismi anılınca gelmiş de Jinbe'yi arkadan delecek reis.Biri tinerci Kaido da etki bırakmış, biri ise korsanlar kralı olacak adamda.
Garp varDenizcilerde kk level bir adam yok ve olmayacak da.
Garp mı ? O ne ? Batıda bir şehrin adı mı ?Garp var