direk konuya gireceğim
öncelikle bu teoriyi çıkarttığım sayfa"beyazsakal'ın son sözleri"
beyazsaka ne diyor duydunuz(aslında okudunuz) yani diyorki sen luffy ve ace gibi değilsin yani SEN D. DEĞİLSİN evet bence karasakal "D." değil" sehte D."
ben bu 3 maddeden şunu çıkarttım: bir krallık varmış(canı sıkılan
), saldırıya uğramış, yıkılmış ve dünya hükümeti kurulmuş ve hükümet bu savaşı gizlemeye çalışıyor
şimdi eğer böyle bir krallık varsa(var dedik ya salak) sadece dıştan feth edilemez diye düşünüyorum ve bir şekilde içeri sızmaları lazım işte burada devreye sahte D.ler giriyor yani bence
bence saldırganlar içerden birileriyle anlaştı onlara mevki teklif etti onlarda kabul etti ama krallığı işgal edince sözlerini unutup onlarıda katlettiler onlarda gerçek D. lerden özür dilemek istediler ama asla buluşamadılar gel zaman git zaman kendilerini gerçek D. zannettiler
teorimin bu kısmı biraz fazla zorlama olsada yinede yazıcam
şimdi bu kitabeleri yazanlar yüksek ihtimal bu krallıkta yaşayan D.ler(bence kraliyet ailesi) hepsi tarihten felan bahsediyor fakat
robininde dediği gibi bir tanesi tamamen farklı bence bunu sahte D.ler özür dilemek için bırakmışlardır
benim böyle bir teorim var sizin bu konuda görüşleriniz neler
öncelikle bu teoriyi çıkarttığım sayfa"beyazsakal'ın son sözleri"

- bundan 800 yıl önce yaşanmış ve bir şekilde kimsenin hakkında hiç bir şey bilmediği bir kayıp yüz yıl var
- bu kayıp yüz yıldan önce var olan ve bir profösöre göre ismi her şeyin anahtarı olan antik bir krallık var
- 800 yıl önce yani kayıp yüz yıldan hemen sonra ortaya çıkan ve kayıp yüz yılı araştırmayı yasaklayan bir dünya hükumeti var
ben bu 3 maddeden şunu çıkarttım: bir krallık varmış(canı sıkılan

şimdi eğer böyle bir krallık varsa(var dedik ya salak) sadece dıştan feth edilemez diye düşünüyorum ve bir şekilde içeri sızmaları lazım işte burada devreye sahte D.ler giriyor yani bence
bence saldırganlar içerden birileriyle anlaştı onlara mevki teklif etti onlarda kabul etti ama krallığı işgal edince sözlerini unutup onlarıda katlettiler onlarda gerçek D. lerden özür dilemek istediler ama asla buluşamadılar gel zaman git zaman kendilerini gerçek D. zannettiler
teorimin bu kısmı biraz fazla zorlama olsada yinede yazıcam
şimdi bu kitabeleri yazanlar yüksek ihtimal bu krallıkta yaşayan D.ler(bence kraliyet ailesi) hepsi tarihten felan bahsediyor fakat

benim böyle bir teorim var sizin bu konuda görüşleriniz neler