Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Saga

Künye

• Yazar: Brian K. Vaughan
  • Çizer: Fiona Staples
  • Yayımcı: Image Comics
  • Tür: Uzay Operası, Bilimkurgu, Fantastik, Dram
  • Durum: 72 sayı (Planlanan 108 sayı)
  • Çıkış yılı: 2012
  • Konu
  • Saga, bilimkurgu ve fantastik ögeleri harmanlayan bir uzay operası. Evrende iki büyük güç var: Teknolojik olarak gelişmiş Landfall gezegeni ve onun tek uydusu olan, büyü yeteneklerine sahip Wreath. Bu iki ırk uzun süredir savaş halinde ve çatışma galaksideki diğer gezegenlere de sıçrayarak bir vekalet savaşına dönüşmüş durumda.

Hikaye, Landfall ordusundan Alana ve Wreath ordusundan Marko'nun birlikte kaçmasıyla başlıyor. Bu iki düşman ırk mensubunun Hazel adında melez bir kız çocukları dünyaya geliyor. Her iki tarafın yönetimi de savaşın ortasında doğan bu melez çocuğu, kendi askeri propagandaları için bir zayıflık ve tehdit olarak görüyor. Bu nedenle aileyi ortadan kaldırmak için peşlerine ödül avcılarını, paralı askerleri ve robot birlikleri takıyorlar.

Seri genel hatlarıyla, peşlerindeki suikastçılardan kaçmaya çalışan bu ailenin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Hikayeyi ise, Hazel'ın dış sesi aracılığıyla okuyoruz.

• Henüz 15 sayı kadar okudum Star Wars ve GoT'un birleşimi yorumları üzerine henüz o kadarlık bir şey göremedim ama benim gibi süperkahramanlardan sıkılanlar şans verebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık