O da birisi lanet olası Bege'yi durdursun diyor anca xdNeden yolumda duruyorsun diye soracağına geleceğe baksana be adam! @Aiden Smoothie olsa sormazdı en azından. xd
O da birisi lanet olası Bege'yi durdursun diyor anca xdNeden yolumda duruyorsun diye soracağına geleceğe baksana be adam! @Aiden Smoothie olsa sormazdı en azından. xd
Teach'in sağ kolu Burgess değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum Ten Titanic Kaptanın 1.si Burgess5-Shiryu
Resmi olarak Burgess ama insanlar Burgess'ın Sabo karşısındaki ezilişinden sonra aşırı güçsüz olduğuna ve bundan mütevellit gerçek sağ kol pozisyonunu Shiryu'nun dolduracağını düşünüyor ki oldukça haklı buluyorum bu kanıyı.Teach'in sağ kolu Burgess değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum Ten Titanic Kaptanın 1.si Burgess
Burgess o ana 10 lu arasında 11.ci bile olamaz.Sağ Koldaki güç ve akıl bunun maskesinde daha fazla.Ayrıca Shiryu 2.geminin kaptanı olarak geçiyor.Çok yüksek ihtimalle Shiryu o yüzden.Olmasına da en az şaşırılacak kişidirTeach'in sağ kolu Burgess değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum Ten Titanic Kaptanın 1.si Burgess
Burgess da 1.geminin kaptanı olarak geçiyor yani wikide öyleBurgess o ana 10 lu arasında 11.ci bile olamaz.Sağ Koldaki güç ve akıl bunun maskesinde daha fazla.Ayrıca Shiryu 2.geminin kaptanı olarak geçiyor.Çok yüksek ihtimalle Shiryu o yüzden.Olmasına da en az şaşırılacak kişidir
Şimdi baktımda gerçekten öyleymiş.Oda BB korsanlarının komutanlık sistemini bi farklı yapmış.Lakin Burgess in sağ kol olduğuna zerre inancım yok.Sabo'ya bıçak çekiyor adam yaBurgess da 1.geminin kaptanı olarak geçiyor yani wikide öyle