Başkalarının lafını bana mı yamıyorsunuz gene la hayırdır?Bu yorumun tek bir harfi bile haklı çıkamaz,o kadar da eminim.
Sen daha kaptan diye Begeleri Zorodan guclu goren adamdın.Biraz bakis acilarini degistirmen gerek.

Başkalarının lafını bana mı yamıyorsunuz gene la hayırdır?Bu yorumun tek bir harfi bile haklı çıkamaz,o kadar da eminim.
Sen daha kaptan diye Begeleri Zorodan guclu goren adamdın.Biraz bakis acilarini degistirmen gerek.
King dışında hiçbirini hızlı yenemez Mihawk , Marco da baya rahat tutar güle eğlene.Sağ kollar alır gibi ya.Mihawk aynı anda 2 tane alır mı bilmiyorum da arka arkaya olsa 2 tanesini alır.Fakat Mihawk birini alana kadar diğerlerini tutamazlar.Sağ kolları önde görüyorum.
Birde konuyu da kendi açıp çifte patlama yaşamış.@Alpamis uğraştırma bizi kime oy verdin söyle de millet anketin akıbetini anlasın![]()
Tutabilir fakat dövüş sonunda Mihawk'ta aşırı ciddi yaralar olacağını sanmıyorum ben.Shanks'la aynı ligin adamı bu.Marco tutup,belli bir seviye hasar vermekten ileri çok fazla gidemez.King dışında hiçbirini hızlı yenemez Mihawk , Marco da baya rahat tutar güle eğlene.
Shanks'la aynı lig olayı çok hikaye Shanks arkadaşının canına kıymamış hakisini sınırlayıp karşılıklı tahta kılıçlarla dövüşmüşlerdir işte.Tutabilir fakat dövüş sonunda Mihawk'ta aşırı ciddi yaralar olacağını sanmıyorum ben.Shanks'la aynı ligin adamı bu.Marco tutup,belli bir seviye hasar vermekten ileri çok fazla gidemez.