Yapamaz onu yapsada zero olmaz Zoro olurSon kısma kadar güzel gidiyordu. Fakat editörler müdahale edip İm olmayı seçtirirdi. Böylece One Pice Zero'yu yazmaya başlardı Oda. Zoro/Nami, Sanji/Robinin çocukları üzerinden yeni hikaye, yeni maceralar...

Yapamaz onu yapsada zero olmaz Zoro olurSon kısma kadar güzel gidiyordu. Fakat editörler müdahale edip İm olmayı seçtirirdi. Böylece One Pice Zero'yu yazmaya başlardı Oda. Zoro/Nami, Sanji/Robinin çocukları üzerinden yeni hikaye, yeni maceralar...

Teşekkürler.Ama saçma spoilerda bile Luffy sonunda ölür kaçarı yok.Son kısma kadar güzel gidiyordu. Fakat editörler müdahale edip İm olmayı seçtirirdi. Böylece One Pice Zero'yu yazmaya başlardı Oda. Zoro/Nami, Sanji/Robinin çocukları üzerinden yeni hikaye, yeni maceralar...
Seni saçma spoiler hikayeme alayım ben. Bak yukarıda oku Queen olayını.Ah bir meyveyi kullanabilseydim demesinden daha iyi.Benim hoşuma gitti. Fiziksel olarak kapısıp Queen'in yenecek bak yazıyorum buraya.
![]()

Emre sen de iyi saçmalıyon ama he.Teşekkürler.Ama saçma spoilerda bile Luffy sonunda ölür kaçarı yok.
Seni saçma spoiler hikayeme alayım ben. Bak yukarıda oku Queen olayını.![]()

Kelepçeyle teklese seni tutamazdık uzaya çıkardın ama kesin değil mi ?Emre sen de iyi saçmalıyon ama he.![]()

Bu arc Sanji öldürülür. Aradan çok zaman geçer. Günün birinde Dünyanın en iyi kılıç ustası ve Mugiwara hükumetinin filo amirali, Zoro'nun oğlu Roronoa Sanji Toki toki no mi'yi yer. İsminin geldiği kişinin intikamını almak için geçmişe (Wano Arc'ın geçtiği zaman) gider. Kaido ile dövüşürken birden intikamımı alacağım diye bağırır. En güçlü saldırısı ile saldırır. Fakat işlemez. Sonra Kaido Roronoa Sanji'yi tekler ve öldürür. Mutlu son.

İşte meyveyi sırf geçmişe gitmek için uyandırdı kendisi. Önceki kullanıcısı meyveyi hiç uyandırmadığı için nasıl kullanıldığını bilmiyordu doğal olarak. Ha bir de Nico Sanji de güzel fikir. Tuttum bunu.
Toki toki no mi ile geçmişe gidilmiyor diye biliyorum.Roronoa Sanji babasının değil annesinin soy isminide alabilir Ace gibi.Bence o Nico Sanji olacak![]()