arkadaş sabonun ölüsü ayrı bir dertti şimdi canlı çıktı o ayrı bir dert.Çocuğu amiral seviyesi yaptılar.Yok burgesi yener yok luffy'den güçlü he ya he
Küçükken aralarında en güçsüzü luffy olduğundan böyle düşünülüyor olması doğal.Hala Sabo olayında bir ters köşe beklemekle beraber eğer yaşıyorsa luffy'den güçlü olması da şaşırtmaz.Ee luffy'den güçlü en yakın amiral seviyesi var herhalde doğal bu tarz düşünmekarkadaş sabonun ölüsü ayrı bir dertti şimdi canlı çıktı o ayrı bir dert.Çocuğu amiral seviyesi yaptılar.Yok burgesi yener yok luffy'den güçlü he ya he
ufaklık hallerine bakarak yorumlamak saçma olur.Aradan yıllar geçmiş çok şey yaşanmış. Luffy alınabilecek en iyi eğitimi en iyi kişiden aldı.Luffy'den güçlü olması bence saçma olur.Ha olduki güçlü amiral dengi olamaz en fazla Dof'a eşit gibi birşey olur.Küçükken aralarında en güçsüzü luffy olduğundan böyle düşünülüyor olması doğal.Hala Sabo olayında bir ters köşe beklemekle beraber eğer yaşıyorsa luffy'den güçlü olması da şaşırtmaz.Ee luffy'den güçlü en yakın amiral seviyesi var herhalde doğal bu tarz düşünmek
Bi kısmı atlandı o buluşmanın ama dediğin gibi daha bir dehşet olurdu.Çok değişik bir giriş değil mi ben hala inanamıyorum Sabo olayının bu kadar basit gerçekleştiğine adam geldi Arena'a ben çıkarım dedi Luffy ağldı ve Law'ı kurtarmaya gitti bu mudur yani, daha güzel bir giriş hep bekledim, şöyle çatı üzerinde yağmurlu havada Dragon'nun yanında genç bir çocuk '' Henüz vakti gelmedi mi Dragon-san '' deyip Luffy diye iç geçirecekti felan.
Luffy gözleriyle Pistol atacaktı neredeyse..Çok değişik bir giriş değil mi ben hala inanamıyorum Sabo olayının bu kadar basit gerçekleştiğine adam geldi Arena'a ben çıkarım dedi Luffy ağldı ve Law'ı kurtarmaya gitti bu mudur yani, daha güzel bir giriş hep bekledim, şöyle çatı üzerinde yağmurlu havada Dragon'nun yanında genç bir çocuk '' Henüz vakti gelmedi mi Dragon-san '' deyip Luffy diye iç geçirecekti felan.