Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Marco

Sabo vs Marco

• Sabo alır.

Kullanılan: 37 25.7%
  • Marco alır.

Kullanılan: 78 54.2%
  • Berabere

Kullanılan: 9 6.3%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 20 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco gayet de güçlü bir karakter ama genel kanı Marco'nun savunma odaklı savaşıyor olması. Oy vermelerindeki en büyük etkenin bu olduğunu düşünüyorum ben.
Doğru söylüyorlar, Marco'da saldırı gücü eksik ama belli bir seviyenin üstündeki adamlar için geçerli kısaca amiraller işte. Fuji yerine Akainu olacaktı o zaman bakacaktık Sabo ne seviyede.:/
Linç etmeye başlayın arkadaşlar. :/
O kadar yazından orayı mı alıyorsun, ama gerçekten bilmiyoruz. Sabo'ya, Dragon altı muamele yapamayız, 2 numara diye hem de gerçekten Dragon kocaman soru işareti.:D

Kim kimi alırı sallayın da manyak bir vs olurdu ha..! Çizilebilecek en şık vs'lerden biridir belki de.

Sabo meyvesine alıştığında denk güçte olurlar ama alışmadığını varsayarak Marco yener.

Dragonun kendisi ve oluşumunu çok güçlü görmeme rağmen herhangi bir yonkou karşısında bireysel ve oluşum olarak çok azda olsa zayıf kalacağını düşünüyorum.
WB>Yonko>Dragon
Marco>Diğer sağ kollar>Sabodur.

Tamam Marco tecrübe olarak üstte biri. Belki daha güçlü ama Sabo gelişime çok açık şu an.

O Dressrosadaki Sabo'dan farklı birini gösterecek yazar. Adam meyveyi yediği gibi çalışıyor üzerinde. En son alevli tekme atıyordu Baltigo'da.

şahsen , Luffy'den güçlü görüyorum Sabo'u . Ve Luffy 1.tumen ayarı biri bana göre.

Kararsızım açıkçası. Ama Marco daha ağır basıyor şu an. Sabo her an geçebilir ama.

Dragonun kendisi ve oluşumunu çok güçlü görmeme rağmen herhangi bir yonkou karşısında bireysel ve oluşum olarak çok azda olsa zayıf kalacağını düşünüyorum.
WB>Yonko>Dragon
Marco>Diğer sağ kollar>Sabodur.
Dragon'un gizlenebilme üzerine de güzel bir yeteneğindeki çıkabilir. Fikir adamı portresi çözebilirler kendisine..

Dragon'un gizlenebilme üzerine de güzel bir yeteneğindeki çıkabilir. Fikir adamı portresi çözebilirler kendisine..
Yok ben Dragon abimizden tertemiz rüzgar logiası bekliyorum. Fakat Yonkoular ayrı bir şey.
O fikir adamı olayı hep spandam yüzünden patladı :D Asıl fikir adamları Goroseilerdir yazıyorum buraya.

İkisi birbirine kesinlikle çok yakın karakterler ama güç seviyeleri yakın oldu mu Marco'nun meyve ağır basıyor, sanırım Marco zorda olsa sonuçta ayakta kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık