Marco'ya şişirilmiş deyip Beckmann'ı örnek vermeseydin keşke.Bende Morco'nun daha guclu bir karekter olmasini isterdim ama en fazla Sabo kadar olabilir bence.
Keske Benbeckman gibi bir silah ile amiral durdurabilseydi veya Jack gibi amiral,koramiral ve eski filo amiralinin oldugu üç gemiden ikisini tek basina batirabilseydi.
Ama Marco da bunlarin yarisini bile goremedik.
Bence fazla sisirilen bir karakter
Abi Garp Amiral üstüydü o zamanlar yani o zaman yenilirdi büyük ihtimal.Marco dediğimiz adam magma avuçlayıp Kizaru'nun lazer yağmuruna kafa atmış biri. Seride gördüğümüz en büyük savunma güçlerinden biri. Garp'tan 3 yumruk yedi diye yenileceğini mi zannediyorsun![]()
Savunma dediğin şey, yenilenme. Haki mavi alevlere değil de asıl vücuda vurduğunda (bkz: garp'ın marco'ya vurması) o savunma dediğin şeyi görürüz.Marco dediğimiz adam magma avuçlayıp Kizaru'nun lazer yağmuruna kafa atmış biri. Seride gördüğümüz en büyük savunma güçlerinden biri. Garp'tan 3 yumruk yedi diye yenileceğini mi zannediyorsun![]()
Ee tamam işte, Garp gibi adam vuruyor Marco'dan kan akmıyor, sen değil miydin başka bir konuda Garp, Marco'yu kanatamadı diye Garp'ın Kaido'ya karşı etkisiz kalacağını söyleyen ?Savunma dediğin şey, yenilenme. Haki mavi alevlere değil de asıl vücuda vurduğunda (bkz: garp'ın marco'ya vurması) o savunma dediğin şeyi görürüz.
Ben "Marco'ya fazla hasar veremeyen Garp, Kaidou'ya mı hasar verecek?" demiştim. Yani Marco'ya hasar verdi ama ciddi bir hasar değildi sonuçta.Ee tamam işte, Garp gibi adam vuruyor Marco'dan kan akmıyor, sen değil miydin başka bir konuda Garp, Marco'yu kanatamadı diye Garp'ın Kaido'ya karşı etkisiz kalacağını söyleyen ?
Gençlik zamanında Garp'a yonkou gücünde desek bile Marco'nun nihai noktasını bir amirali yenebilecek seviyelerde görüyorum ben kardeşim.. Benim kafamdaki güç şemasına göre sağlam bir yonkou totalde iki amiral gücündedir. Bundan aşağı bir güç seviyesi beklemiyorum yonkoulardan. Dolayısıyla Marco gibi yonkou tayfasının 1. tümen komutanı olmuş bir adam çok zorlanarak da olsa bir amiral alabilmeli. Buna göre de amiral alabilen bir adamı kimse 3 yumrukta bayıltamaz. Yenilir-yenilmez orası tamamen ayrı bir muhabbet.Abi Garp Amiral üstüydü o zamanlar yani o zaman yenilirdi büyük ihtimal.
Demek istedigim pek anlasilmamis.wb adamlarinin hic biri beklentilerimizi karsilayamadi.Ayni sekilde Marco da pek birsey yapmadi.Bu seviyeye gelmis adamlarin en azindan yaninda bir koramiral gotermesi gerekirdi.Onlar savas alinina indiginde bazi adamlarin tirsmasi gerekirdi.Marco'ya şişirilmiş deyip Beckmann'ı örnek vermeseydin keşke.