Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] S2B6: Biricik Nami

2. sezondaki Favori bölümüm. O dağa tırmanışta aynı duyguyu vermeleri bir yana smoker'ın aksiyon gibi ekstra sahneler hem barok worksu daha çok görmemizi sağlamış hem de taşigiye dövecek adam vermişler. yabancı sevmeyenler arka planda taş dönmeden balta bilemeye çalışan adama takılıyor ama gayet olmuş kardeşim. Luffy'nin chopper'a bu kadar heyecanlanmış olmasını sevdim.

En sevdiğims sahne vivinin küçüklüğü oldu. "korsancılık dizisi işte yea" diye ağız yayanlar izlesin insanların başında nasıl insanlar var görsün. Siyaset ve politikanın özeti olmuş işte mis gibi.

Eksileri çok ama ben içindeki o sevgi saygıyı alıyorum izlerken. hiç one piece bilmeyen arkadaşlara sorduğum kadarıyla benim animenin aynı bölümlere tekabül eden yerleri izlerken ki eğlencemi yaşıyorlar anlattıklarına göre.

Dağa tırmanış yetersizdi. Luffy ve tavşanların mevzusu bence işlenmeliydi.

Ve "köy"ün durumu dizinin ana problemini özetliyor. Etkileyici bir manzara koymayı düşünüyorlar ama köy bildiğin tiyatro sahnesi gibi. Bu tür şeyler adaları ve evreni doğru yansıtmıyor. Devasa bir evrenden bahseden tiyatro oyunu gibi.

Wapol ve Dalton iyi olmuş. Vivi'nin çocukluğu da fena olmamış.

Mr.11'in nasıl yakalandığını göstermeleri güzel olmuş.

Chopper ve Kureha'nın girişi iyiydi.

Bölüm güzeldi de Wapol'un metal çenesinin sebebi meyvesi değil miydi zaten? Dizide neden meyveyi yeni yedi gibi göstermişler anlamadım. Biraz gereksiz bir sahne olmuş.

Bölüm güzeldi de Wapol'un metal çenesinin sebebi meyvesi değil miydi zaten? Dizide neden meyveyi yeni yedi gibi göstermişler anlamadım. Biraz gereksiz bir sahne olmuş.
Bence de o saçma olmuş. Wapol'un meyvesi iyi kotarılmış ama meyve yeme detayı gereksiz olmuş.

Yine de evrende çok fazla absürt tip olduğu için bilmeyen garipsemez muhtemelen

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık