"One Piece" Worst in the East (TV Episode 2023) ⭐ 9.1 | Action, Adventure, Comedy
49m | TV-14

Fena olmamış dizi, ama epik sahneleri tek sezona sığdıracaz diye biraz hızlı geçmişler. Bazı yerlerde tam duyguya kapılacakken, o hissi elinden çalıyorlarmış gibi geliyor.
Bari 1-2 bölüm daha çekip düz 10 bölüm yapsalarmış. Tayfa tam Grind Line a girerken ilk sezon bitse daha doğru bir karar olurmuş bence ama bakıp görelim 2. sezon çıkacak mı.
Bence affedersiniz amaLuffynin havuzda uzun süre kalması sonra oradan gelip Arlongu yenmesi..hachi vs
Önemli olaylar geçilmiş çünkü bunlar duygu katıyordu
Hikayeyi değiştirmeselerdi bu kadar beğenilmezdi. Bildiği senaryoyu kimse izlemez.Luffynin havuzda uzun süre kalması sonra oradan gelip Arlongu yenmesi..hachi vs
Önemli olaylar geçilmiş bunlar duygu katıyordu
İzlenme sayısının bu kadar yüksek olması OP'un kendi popülerliğinden dolayı.Hikayeyi değiştirmeselerdi bu kadar beğenilmezdi. Bildiği senaryoyu kimse izlemez.
Bende tek sebep bu değil diyorum aynı zamanda beğenildide çünkü. senaryo animenin aynısı olsaydı 3 bölümü izledikten sonra bırakırdı birçok kişi. Senaryo değiştiği için sonuna kadar izleniyor. olaylar nasıl bağlanacak merak ediliyor çünkü.İzlenme sayısının bu kadar yüksek olması OP'un kendi popülerliğinden dolayı.
Ben birde Japonca Dublajını izleyecem bazı yerlerde o şekilde daha iyi duygu geçer diye umuyorum. Birde belki Türkçe Dublaj izlerimLuffynin havuzda uzun süre kalması sonra oradan gelip Arlongu yenmesi..hachi vs
Önemli olaylar geçilmiş bunlar duygu katıyordu