Net bir şey olmadığı için zaten konudaki seçenekler arasında büyük uçurum var. Herkes ne dese haklı. Sınırlı bilgiye göre tahmin ediyoruz işte. Yarın bir gün çöp de çıksa şaşırmam. Ama en az Mihawk kadar vardır diye düşünüyorum. En fazla ne kadardır soru işareti. Tabi Mihawk da soru işaretiRyuma'nın seviyesine dair hiçbir çıkarım yapamayız malasef. Belki de KK üstü çıkar belki de şimdiki Zoro seviyesinde biri çıkar belki o kadar bile çıkmayabilir.
Dönemin Yonkou'larını kimse hatırlamaz çünkü dönemin Yonkou'lardan daha çok ön plana çıkmış olan Roger var. Roger ve WB varken herhalde kimse Big Mom'ı hatırlamaz.
Yani dönemine damga vurmuş isimler hatırlanıyor. Ama bu dönemin nasıl bir dönem olduğunu bize anlatmıyor. Coby, Luffy'e korsanlar altın çağında KK olmak istiyorsun, imkansız imkansız diye ikiliyordu. Özellikle yapacağı işin zamanında Roger'ın yaptığından bile daha zor olduğunu çıkarıyordum ben o sözden.
Zaten bu dönemin en zorlu dönem olduğuna dair sürekli atıflarda bulunuldu Mangaka tarafından. Şimdi de kaç senenin ardından Gorosei'nin de işe doğrudan gireceğini görüyoruz.
Totalde anlatmaya çalıştığım Ryuma damga vurmuş, evet. Ama nasıl bir çağda damga vurmuş belli değil. Ben ne çıksa şaşırmam... Ama çok belirsiz bence.
Dönemin en ünlülerinden bir diğeri olan Syrano'ya bakıyorum. O dönemi at çöpe gitsin dersin.
Güzel saçmalamışsın arkadaşım. Olayı Zoro fanlığıma güzel bağlamışsın cidden. Sıkmadı mı şu yaklaşım yav.Olmuyor fandaş, olmuyor. Büyük oyunu göremiyorsun.
Ola ki Zoro, Ryuma soyundan gelirse bu onların gözünde Zoro için power up olacak. Ve diyecekler ki Zoro da Ryuma seviyesine çıkacak. Nasıl diye sorsan ''Onun adı Zoro, o yapar'' diyecekler. Sen ondan sonra Korsan Kral olmanın önemini anlat, zorluğunu anlat.