Her şeyden de bir anlam çıkarmayın bence. Adamın son olarak insan statüsünden çıkarılmadığı kaldı. Adamın hakkı ne peki? Ya da bu hakkı neye göre karar vereceğiz?Biliyorum onu, istese Ryuuma'yı seriye bile almazdı sonuçta. Birden seriye alıyorsa hakkını da verir, bu adamı Zoro ayarında çıkarmaz herhalde.
Bu kısa hikayeden Kral'ın seviyesini belirleyemezsin. Belki de bu adam hikayenin işlendiği zamanlar anca Zoro ediyordu, sonradan hayvan gibi gelişmiş olabilir.Momonga kadar anca vardır bence. Momonga deniz canavarı kesiyordu, Ryuma da uçan kertenkele kesiyor. Zoronun kestiğinin yanında o şeye ejderha demek ejderhaya hakaret olur. Mihawkın eli yanlışlıkla kayınca buz dağı kesiliyor, Ryuuma aynı sahnede vazo kesiyor. OPun en ağır balonlarından biri bence Ryuuma. @Alpamis in dediği gibi calgara norland gibi sıradan bir yerel kahraman sadece. Fazlasını söylemek için görmemiz lazım.
Mihawk mı Ryuma mı alır sence ?Kendini arayan adam, en büyük savaşçı ruh, ejder kesmek vs. bunların op evreniyle bir bağlantısı var mı?
Shanks'ı eski üçlü ile denk bekliyorum aşağı yukarı. Shanks da Ryuma gibi zor yorumlanır sadece gördüklerimizle.Shanks'tan güçlü biri sence tüm amirallerden güçsüz oluyorsa bir şey diyemem. Bence mantıksız.
Mangaka mı diyor o lafı ? Hayır, sen ben gibi bir vatandaş kendi fikrini söylüyor. Ona dayanak olarak da gittiģi yerlerde insanlara yardım ettiğinden vs. bahsediyor. Yani adamın orda demek istediği, Ryuumanın hayvan gibi güçlü olduğu değil, iyilikle dolu yardımsever bir kahraman olduğu. Zaten yaptıği atıf da gücüne değil, savaşçılıģına yapılmış. Kınına dokunan herkesle dövüşürsen savaşçı ruhlu derler tabi.Dünyanın en güçlü savaşçı ruhu? Yani bu kadar büyük bir şey, bir balona mı verildi?
TamamMangaka mı diyor o lafı ? Hayır, sen ben gibi bir vatandaş kendi fikrini söylüyor. Ona dayanak olarak da gittiģi yerlerde insanlara yardım ettiğinden vs. bahsediyor. Yani adamın orda demek istediği, Ryuumanın hayvan gibi güçlü olduğu değil, iyilikle dolu yardımsever bir kahraman olduğu. Zaten yaptıği atıf da gücüne değil, savaşçılıģına yapılmış. Kınına dokunan herkesle dövüşürsen savaşçı ruhlu derler tabi.
O dönemdeki güç seviyesi bi hayli düşük sanki, Mihawk alır.Mihawk mı Ryuma mı alır sence ?