Bende sezonluk rüyamı anlatayım, diğerleri hep aynı :T
Rüya sarı kadifeler ile örtülü bir masanın etrafında başlıyor. Her taraf sarı kadife, bende kadifeden pek hoşlanmam. Etrafta insanlar hararetli hararetli tartışıyor bir şey hakkında, ben endişeliyim. O duygu tüm rüyaya hakim. Sonra bir şeyler oluyor, patlama gürültü.. Biz sekiz kişi falanız, yüzleri hiç tanıdık gelmiyor. Bulunduğumuz odadan kaçıyoruz. Sonra dışarıda kedimsi yaratıklar beliriyor, ellerinde taramalı silahlar tüfekler hatta birinde roketatar vardı

Roketatarlı kediye öyle nefret ile bakmıştım hatta, öldürecem lan seni falan diyorum, en sonunda kafama bir darbe yiyip bayılıyorum.. Neyse tutsak alındık, güya son direnişçiler bizdik, artık direnen kalmadı. Neye direniyoruz onu bilmiyorum ama, önemli bir şey ama bilmiyorum :T Canavarların karargahına götürülmüşüz, ben baş kedimsi canavar ile görüştürülecem, tam ayak sesleri yaklaşıyor tipini görmek üzereyim uyanıyorum ^^ 2. Sezon yarına
Genelde rüyalarımda kötüler hep kedi olur, oysaki en sevdiğim hayvan kedi. Bu da böyle bir çelişki işte :T